Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple papildinātās realitātes iespējas sākumā gaidāmas iPhone, pēcāk citās ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Apple plāni attiecībā uz papildinātās realitātes iespējām vienmēr bijuši mīklaini. Skaidri zināms, ka Apple negrasās doties virtuālās realitātes lauciņa pagūšanā, toties papildinātās realitātes saistība ar Apple ir baumu līmenī jau kopš 2015. gada.

    Apple pēdējo gadu laikā uzsūkuši vairākus virtuālās realitātes produktus veidojušus uzņēmumus (Metaio, PrimeSense), kā arī saņemti vai iegūti apvienošanās ceļā vismaz 170 patenti, kas būtu saistāmi ar virtuālās un papildinātās realitātes produktu izveidi. Šīs būtu jāuzskata par baumām, jo Apple nekad nekomentē plānus, kad tiek iegādāts kāds uzņēmums vai pieņemti darbā jomas speciālisti.

    Reklāma

    Bloomberg ziņo, ka šobrīd Apple nodarbina vairākus ar papildināto realitāti saistāmus inženierus, kas varētu rudenī gaidāmajam iPhone modelim iestrādāt papildinātās realitātes iespējas. Pagaidām nekādas detaļas par gaidāmajām papildinātās realitātes iespējām netiek minētas.

    Tāpat bauma norāda, ka Apple grasās izveidot īstas viedbrilles sadarbībā ar Carl Zeiss. Apple viedās brilles, protams, saņems papildinātās realitātes iespējas, gluži ka tas bija ar Google Glass. Vienīgā atšķirība, ka Google jau ir parādījusi un izreklamējusi papildinātās realitātes briļļu iespējas. Pircēji bija gatavi brilles iegādāties, bet Google Glass projekts tika apturēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma