Web Analytics
More
    Reklāma

    Lielbritānija bloķēs Kodi maksas TV pirātus reālā laikā

    Jaunākie raksti

    Lielbritānijas Futbola asociācija kopā ar Anglijas futbola Premjerlīgas pārstāvjiem un BBC raidsabiedrības atbalstu tiesas ceļā panākuši, ka interneta servisa piedāvātājiem būs visā valstī jābloķē pieeja dažādiem maksas televīzijas tiešraides pirātisma avotiem.

    Visvairāk cietīs Kodi pirāti, kas iecienījuši futbola spēļu tiešraižu pirātismu. Panākts, ka interneta satura piegādātājiem nāksies bloķēt pieeju Kodi serveriem līdz maijam, kad noslēdzas Anglijas futbola sezona.

    Reklāma

    Šī ir pirmā reize, kad interneta pakalpojumu sniedzēji ir piekrituši satura bloķēšanai bez lielām iebildēm. Anglijas futbola Premjerlīgas spēļu pārraidīšanas tiesības ir ļoti dārgas, par tām kopš 2012. gada divi telekanāli kopā samaksāja ap 8.1 miljardiem mārciņu.

    Kodi bāzēti, modificēti Amazon Fire TV Stick televizorā ievietojami “puļķi” ir tik populāri, ka pirāti tos pilnībā izpērk Amazon veikalos. Pēc tam Fire TV Stick tiek modificēti un pārdoti par trīskāršu cenu eBay. Tomēr “uzlabotā” Fire TV Stick cena, salīdzinot ar maksas sporta kanālu prasīto, vēl arvien ir niecīga.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    16.03.2017 11:19

    Huh, jau sabijos, ka satelīta sķīvju īpašnieki nevarēs medu tecināt no stropa!

    onyxx89
    16.03.2017 11:34

    VPN kantori berzē rokas.

    Reklāma