Web Analytics
More
    Reklāma

    Google palīdzēs pielāgot tavu Android telefonu

    Jaunākie raksti

    Viens no lielākajiem Android mobilās platformas plusiem un reizē arī sodībām ir tās plašā pielāgojamības iespēja. Gan mobilo ierīču ražotāji, gan arī paši to lietotāji savās ierīcēs var nomainīt krietni vairāk kā tikai ekrāntapeti un skaņas signālu. Ar dažādiem palaidējiem (launchers) varam mainīt gan telefona lietotāja saskarnes vizuālo pusi, gan tā funkcionalitāti.

    Tomēr šīs plašās iespējas nenozīmē, ka mēs visi tā uzreiz varēsim izveidot to perfekto konfigurāciju, kas priecēs mūsu sirdi. Kur meklēt ekrāntapetes? Kuru palaidēju izvēlēties? Kā stilizēt aplikāciju ikonas? Kurš bija tas feinais laika apstākļu logrīks, ko redzēju Lapsinieka telefonā? Jautājumu daudz, atbildes vēl jāatrod.

    Reklāma

    Izrādās, ka pati Google vēlas nākt talkā un My Android tīmekļa vietnē piedāvā aizpildīt aptuveni 20 jautājumu garu testu, kura gaitā mēģinās noteikt mūsu intereses un pēc tam piedāvās dažādus telefona pielāgošanas veidus. Testa gaitā mēs norādīsim kādas krāsas, formas, izkārtojums patīk un ko mēs ikdienā ar telefonu darām. Personīgi man beigās piedāvātais risinājums īsti negāja pie sirds, bet varbūt jums veiksies labāk. Pastāstiet pēc tam komentāros vai Google izdevās trāpīt desmitniekā ar savu piedāvājumu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    13.03.2017 08:51

    nu nez… izgāju testu – tik tālu no tā, ko vēlos – kā līdz Marsam…

    Lapsinieks
    13.03.2017 09:32
    Reklāma