Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen prezentē septiņvietīgu apvidus auto Tiguan Allspace

    Jaunākie raksti

    Jaunais Tiguan Allspace ir vēl ietilpīgāka pārdotākā Volkswagen apvidus auto Tiguan versija, kura Eiropas pirmizrāde notiks šonedēļ 87. Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē. Jaunais Tiguan Allspace ir plašs ģimenes auto, kura standarta piecas sēdvietas var papildināt ar vēl divām. Tam ir par 109 mm garāka riteņu garenbāze un 215 mm papildu korpusa garums. Vairāk pasažieriem, vairāk bagāžai un vēl lielākai daudzveidībai.

    Volkswagen modeļu klāstā Tiguan Allspace ierindojas starp iecienīto, “klasisko” Tiguan modeli un premium klases apvidus modeli Touareg. Ir vērts pieminēt, ka Tiguan Allspace bagāžas nodalījuma tilpums ir līdz 760 litriem, tādēļ tā ir ļoti pievilcīga izvēle tiem autovadītājiem un ģimenēm, kurām vietas trūkuma dēļ kādreiz nācās izvēlēties minivenu. Piepildot Tiguan Allspace no jumta līdz pat priekšējiem sēdekļiem, tā ietilpība ir iespaidīga — 1920 litri.

    Reklāma

    Tiguan Allspace, līdzīgi kā “klasiskajam” Tiguan, priekšējai daļai var izvēlēties on-road jeb pilsētas un off-road jeb bezceļu versiju. Off-road versiju var pasūtīt, izvēloties “bezceļa komplektu”, ko papildina īpaša dzinēja zemkorpusa aizsardzība līdz pat buferim, kas noderēs, dodoties izbraucienos ārpus pilsētas. “Bezceļa komplektā” automašīnas priekšpusē ir par septiņiem grādiem pacelts priekšējās pārkares leņķis.

    Tiguan Allspace standarta komplektācijā ietilpst jumta reliņi, un kā papildu aprīkojumu ir iespējams izvēlēties arī 870 x 1364 mm lielu atveramo panorāmas jumtu. Turklāt auto jumtam ir ievērojami atšķirīgs dizains – plūdlīniju vietā pirmoreiz tiek izmantotas izteikti strukturālas līnijas. Tās sākas priekšpusē un gareniski caur jumtu stiepjas līdz pat aizmugurei.

    Jaunā Tiguan Allspace standartaprīkojums ietver paplašinātas funkcijas. Pat Trendline pamatversijā ir tādas ekstras kā jumta reliņi (melnā krāsā), radio sistēma Composition Colour Media System ar iestrādātu tālruņa brīvroku sistēmu (tālrunis un USB saskarnes), daudzfunkciju stūre, izsmalcināti trapecveida elementi gaisa izkliedētājā un pielāgojams bagāžnieka dziļums. Comfortilne aprīkojuma līnijas (tai skaitā elektroniski plūdlīnijai atbilstoši sudraba jumta reliņi) un Highline (līdzīgs Comfortline, taču ar LED priekšējiem lukturiem un bezatslēgas aizslēgšanas un palaišanas sistēmu) ir vēl lielāks solis uz priekšu. Turklāt pirmo reizi apvidus automašīnas sēriju papildinās ar žestiem vadāmā jaunās paaudzes informācijas un izklaides sistēma Discover Pro.

    Tiguan Allspace jaudas diapazons ir no 110 kW/150 ZS līdz pat 176 kW/240 ZS (“klasiskajam” Tiguan  — no 85 kW/115 ZS). Baltijā automašīnas būs pieejamas 2017. gada trešajā ceturksnī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    07.03.2017 11:01

    Ar 240 zs vēl kaut cik kustēs uz priekšu tā kaste! Bet 150 zs der tikai mopēdam!

    Reklāma