Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC nāk klajā ar jaunu AGON AG251FZ, kas ir līdz šim ātrākais spēļu monitors

    Jaunākie raksti

    AOC līdz šim ātrākais spēļu monitors tagad ir pieejams veikalos. AOC AGON AG251FZ monitors piedāvā lielisku 240 Hz atjaunošanās frekvenci, 1 ms atbildes laiku un ir aprīkots ar Adaptive-Sync tehnoloģiju, nodrošinot īpaši vienmērīgu spēlēšanu bez attēla izplūduma, pārrāvuma vai raustīšanās. Augstākās klases aprīkojums — ergonomiskais statīvs AOC Ergo Dial Base un AOC QuickSwitch papildtastatūra — sniedz papildu komfortu aizrautīgiem geimeriem.

    Nepārspējami vienmērīga spēlēšana

    Ar tā 25 collu Full HD TN paneli (16:9 formāts, 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēja) AOC AGON AG251FZ monitors ir kas vairāk nekā tikai pievilcīga izvēle kibersporta entuziastiem, kuri vienkārši vēlas nedaudz lielāku ekrānu nekā standarta 24 collu izmēra ekrāns. Tas piedāvā viņiem arī zibenīgi ātru displeja veiktspēju. 240 Hz atjaunošanās frekvence un 1 ms atbildes laiks nodrošina ārkārtīgi vienmērīgu spēlēšanu un grafiku bez attēla izplūduma jebkuros apstākļos, pat dinamiskās ainās. Papildus tam Adaptive-Sync tehnoloģija sinhronizē displeju ar saderīgām grafikas kartēm, lai novērstu attēla pārrāvumu vai displeja izraisītu raustīšanos. Geimeri, kuri vēlas maksimālu atbildes spēju, noteikti novērtēs arī AOC ievades samazinātās aiztures (Low Input Lag) režīmu, kurā tiek apieta lielākā daļa monitora iekšējās video apstrādes. Tādējādi spēlētāji var nekavējoties ekrānā redzēt viņu ievadīto komandu izpildi, kas var būt ievērojama priekšrocība spraigās sāncensību spēlēs.

    Reklāma

    Augstākās klases aprīkojums kibersporta profesionāļiem

    Tāpat kā visi AGON sērijas monitori, arī AG251FZ piedāvā augstākās klases aprīkojuma klāstu, lai sniegtu profesionāliem geimeriem lielāku komfortu, labsajūtu un veiktspēju. Šis aprīkojums ietver ievelkamu austiņu turētāju, ergonomisko statīvu AOC Ergo Dial Base ar slīpuma, pavērsuma un augstuma pielāgošanas (ieskaitot augstuma skalu) iespējām un pārnēsāšanas rokturi vienkāršākai monitora pārvietošanai. Turklāt AOC Flicker Free tehnoloģija samazina mirgoņu, lai novērstu acu saspringumu ilgstošas spēlēšanas laikā. Lai pielāgotu displeju konkrētām spēlēm, AG251FZ arī piedāvā dažādus spēļu režīmus (piemēram, pirmās personas (FPS), sacensību un reāllaika stratēģijas (RTS) režīmus), kā arī AOC Shadow Control opciju, kas izgaismo pārāk tumšus attēla apgabalus, neietekmējot pārējās ekrāna daļas. Monitora komplektācijā iekļautā AOC QuickSwitch papildtastatūra ļauj ērti pielāgot visus iestatījumus jebkurā brīdī.

    AOC AGON AG251FZ monitors tagad ir pieejams pārdošanā. Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir €499.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    04.03.2017 10:18

    TN panelis un tādi parametri, tas ir līdzīgi kā Golfs ar 1000 hp motoru!

    x
    04.03.2017 22:45
    Reply to  LOOK

    šķiet, ka geimeri lieto tēen matračus dēļ tā, ka ipsi nav tik ātri, bet lieli leņķi kopā ar pareizām krāsām nav kritiski, atšķirībā no ātruma.

    dubaks
    04.03.2017 21:29

    Interesanti vai 240hz monitori reāli palīdzētu pro scēnā. 120hz pret 60 protams ir liela atšķirība, bet bet vai tālāk acs redz atšķirību ir uz jautājuma zīmes.

    Skābene
    06.03.2017 09:05

    AOC man izskatās pēc Aļņa bez mīkstinājuma zīmes krievu valodā!

    Reklāma