Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezvadu uzlādes standartam AirFuel pievienojas 10 lieli tirgus spēlētāji

    Jaunākie raksti

    Bezvadu uzlāde ir ļoti gaidīta tehnoloģija, kas plašākai publikai ir pieejama vismaz četrus gadus jau kopš Nexus 4 un Galaxy S4 laikiem. Par sliktu bezvadu uzlādei runā niecīgie lādēšanas ātrumi un nepieciešamība izmantot viedtālruņa uzbūvē plastmasu vai stiklu.

    Šogad bezvadu uzlādes tehnoloģijas aktualizēja LG G6 viedtālrunis, un tikko paziņots, ka AirFuel Alliance ieguvusi desmit lielus atbalstītājus. AirFuel Alliance bezvadu uzlādes tehnoloģijas grasās izmantot Lenovo, LG, MediaTek, Samsung, Sony, Qualcomm, Huawei un Bose, kā arī vairāk citi mazāki ražotāji.

    Reklāma

    AirFuel Alliance radās 2015. gada nogalē, saplūstot A4WP (Rezence, Alliance for Wireless Power) un PMA (Power Matters Alliance) bezvadu uzlādes nometnēm.

    Bezvadu uzlādes tehnoloģijas vienmēr bijušas pārāk sadrumstalotas un nesaderīgas savā starpā, lai spētu katra atsevišķi veidot pamatīgu tehnoloģijas izrāvienu. No AirFuel Alliance tiek gaidīta bezvadu uzlādes tehnoloģiju apvienošana, lai pircējs varētu savu Samsung viedtālruni uzlādēt ar Lenovo lādētāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    03.03.2017 11:44

    Diez kad PMA un Qi norunās vienotus standartus?

    Reklāma