Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izziņo jaunu 27 collu liektu LCD monitoru ar īpaši plašu krāsu diapazonu

    Jaunākie raksti

    MMD un Philips Monitors zīmola licences partneris, paziņojis par jauno 27 collu liekto ekrānu mājoklim. Jaunākais 278E8QJAB monitors liekto ekrānu saimē piedāvā dabisku attēlu un plašāku krāsu diapazonu, ko nodrošina Ultra Wide-Color tehnoloģija precīzai krāsu reprodukcijai.

    Neliels rādiuss, liels attēla dziļums

    Reklāma

    278E8QJAB ekrāns ar pārsteidzoši nelielu arkas izliekuma rādiusu – 1800 mm – nodrošina lielisku attēla dziļumu un samazina attēla deformāciju. Ekrāns aprīkots ar Adaptive-Sync tehnoloģiju, un tas nodrošina brīnišķīgu skatīšanās pieredzi bez ņirboņas, dubultošanās un kustības miglošanās.

    “Mūsu jaunākais 27 collu liektais ekrāns paceļ liektos displejus vēl nebijušos augstumos. Taču šis ir tikai sākums – jau šogad mēs ieviesīsim tirgū jaunu liekto displeju līniju. Tas apliecina MMD uzticību inovatīvajām tehnoloģijām, kas atvieglo lietotāju darbu un padara viņu atpūtu priekpilnu,” sacīja Artjoms Khomenko, MMD Philips monitors Europe produktu menedžeris.

    Paplašināts krāsu diapazons

    278E8QJAB ekrāns ar uzlaboto Full HD un jaunāko Ultra Wide-Color tehnoloģiju piedāvā vienu no plašākajiem krāsu spektriem tirgū un sniedz lielisku attēla kvalitāti: Ultra Wide-Color nodrošina plašāku krāsu diapazonu – 130 % sRGB (104 % NTSC) diapazonu, salīdzinot ar tipisko 99 % sRGB (72 % NTSC) diapazonu. Displejs paplašina lietotājam uztveramo ekrāna krāsu spektru, un tas sasniegts, uzlabojot iekārtu, nevis attīstot programmatūras iestatījumus. Video veidotāji un fotogrāfi, kā arī tiešsaistes veikalu apmeklētāji un citi lietotāji var paļauties uz precīzu krāsu reprodukciju.

    Papildus lieliskajam attēlam un elegantajām, liektajām līnijām displejā izmantota arī VA LED tehnoloģija, kas ir moderna vairāku domēnu vertikālas izlīdzināšanas tehnoloģija, nodrošinot augstu statisku kontrastu koeficientu īpaši dabiskam un spilgtam attēlam. Šī tehnoloģija padara displeju vēl vairāk piemērotu fotogrāfiju, video un citu grafisku darbu aplūkošanai.

    Lietotājiem izstrādātās iespējas

    Jaunais 27 collu displejs piedāvā daudz funkciju, kas izstrādātas, lai padarītu skatīšanos patīkamu. Flicker-Free tehnoloģija automātiski regulē spilgtumu stabilākam attēlam, Philips SmartImage Lite pielāgo iestatījumus, lai tie atbilstu attēlotajam saturam, dinamiski uzlabojot attēlu un video kontrastu, krāsu piesātinājumu un asumu. Tas viss notiek reāllaikā, nospiežot tikai vienu pogu. Displejs ir aprīkots ar DisplayPort savienojumu ātrgaitas datu pārraidei, kā arī ar HDMI. Tāpat komplektācijā ietverti divi stereo skaļruņi, kas papildina augsto attēla kvalitāti ar augstas kvalitātes audio.

    Jaunā Philips 278E8QJAB E-līnija būs pieejama martā. Ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 270 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    28.02.2017 15:07

    Nav IPS – nav ekrāns!

    x
    28.02.2017 22:54
    Reply to  KKTK

    reālajā dzīvē tiešām redzi atšķirību starp ips un va?
    nerunājam par geimiem, ok.

    Lapsinieks
    01.03.2017 08:55
    Reply to  x

    gan jau ka neredz, citādu nebūtu tāds kreņķis. Man ilustrātoā ir pofig – ir IPS vai nav. Arhitektam ar autocadu strādājot arī varētu būt pie kājas. Lielo ekseļa tabulu bīdītājam – tem pače. Bet tas liekums… šķiet šitais ir tāds dīkdieņu, modes blogeru, jūtūberu un baristu modelis.

    x
    01.03.2017 09:44
    Reply to  Lapsinieks

    forex treideri 602. sērijas divītī?

    Lapsinieks
    01.03.2017 10:15
    Reply to  x

    kainda.

    KKTK
    01.03.2017 09:07
    Reply to  x

    Darbā, izklaidē nē (tik cik desktopa bilde uzreiz tāda savādāka), bet kā pieķeros pie bilžu pielabošanas (vispār arī apskatīšanas), tā uzreiz redzams. Atkarībā pat cik šķībi sēdi – ir cita krāsu intensitāte. Tad tas besī.

    x
    01.03.2017 09:42
    Reply to  KKTK

    intensitāte, mazliet. man uz veca va moņa krāsas ir piesātinātākas kā uz jauna ipsa, melnais melnāks, treknāks.

    leņķi? man tie monitori ir pārāk mazi, lai pa īstam dabūtu leņķi, bet sēdēt pretī bildei esmu pieradinājies vēl pirms lcd ekrāniem.

    niansēs atšķirības pamanīt var, bet lai es teiktu ka ips ir galvas tiesu pārāks – neesmu tik liels entuziasts. bildes drukāju amatieriski, bez profiliem utt. ja patīk uz ekrāna – patīk arī uz papīra. cik nu to ir – dažas drukājamas pa gadu salasās.

    bet jā – taisnas bildes uz liekta moņa – manas vecās smadzenes to vēl negrib pieņemt ) lai gan ar prātu saprotams, ka jebkurš triks ir tikai atkārtojumu daudzuma rezultāts.

    rob
    28.02.2017 21:28

    Viss jau skaisti, tikai pro monitorus mēra pēc adobe rgb, nevis srgb

    Lapsinieks
    28.02.2017 21:36
    Reply to  rob

    nevajag ieciklēties – ne visiem pro monitoru vajag bilžu apstrādei. ne visi kam ir tādi monitori māk nesa*ist izejmateriālu.

    anonymous rant
    01.03.2017 01:37
    Reply to  Lapsinieks

    curved panelis un bilžu apstrāde jau vispār saknē ir diezgan kropli :)

    Lapsinieks
    01.03.2017 08:50
    Reply to  anonymous rant

    arī tas. kaut gan nav ti traki – ja ir pareizi novietots pret acīm. sanāca pie tāda pāris stundas pastrādāt – vismaz pie horizonta iztaisnošanas drusku rūpīgāj jāieskatās – ja to nedara tupi ar grid palīdzību.

    rob
    02.03.2017 03:05
    Reply to  Lapsinieks

    “Video veidotāji un fotogrāfi, kā arī tiešsaistes veikalu apmeklētāji un citi lietotāji var paļauties uz precīzu krāsu reprodukciju” – fotogrāfi nevar, jo adobe rgb zem 90%,citādi lielītos. Man, protams, po, tikai nevajag to reklamēt un pozicionēt fotogrāfiem. Tie nabagi varbūt nopirks

    Reklāma