Web Analytics
More
    Reklāma

    ZTE izziņo Gigabit Phone – savu pirmo 5G paaudzes viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka šī gada Mobile World Congress iezīmē vēl vienu jaunu tendenci – telefonu ražotāji atkal skries atrādīt ierīces ar iespaidīgiem datu pārraides rādītājiem. Un nebūs nekāds brīnums, jo dažu gadu attālumā no mums ir nākamās paaudzes (5G) mobilo sakaru tīkli. Tiesa, tajos par brutālu ātrumu svarīgāki ir citi parametri, piemēram, zibenīga savienošanās un mazāks enerģijas patēriņš, kas ļautu to pielietot to saziņai ar dažādiem sensoriem.

    ZTE vakar ir prezentējis Gigabit Phone, kas aprīkots ar jaunāko Qualcomm Snapdragon 835 procesoru un spēj sasniegt līdz 1 Gbps lielu lejuplādes ātrumu LTE tīklā. Tas viss pateicoties jaunajam X16 LTE modemam, 4×4 MIMO antentu tehnoloģijai un 256-QAM modulācijai. Lielais datu pārraides ātrums tiek sasniegts izmantojot “carrier aggregation” tehnoloģiju, jeb apvienojot kopā vairāku 4G joslu resursu.

    Reklāma

    Ražotājs norāda, ka šāds ātrums noderēs 360 grādu virtuālās realitātes risinājumiem, tūlītējai datu uzglabāšanai mākoņservisos un augstas kvalitātes mūzikas un video straumēšanai.

    Tā kā 5G vēl nemaz nav ticis pie sava oficiālā nosaukuma (oficiāls ir tikai logo), tāpēc ZTE savu jauno telefonu dēvē kā “a forward-looking 5uper Generation smartphone”.

    AvotsBGR
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    darels
    27.02.2017 07:40

    Uzskatu, ka nav liela māksla iemaukt ierīcē jaunāko G, bet citādāk gan jau telefons nav baudāms.

    Krotow
    27.02.2017 14:51
    Reply to  darels

    Bez 5G demonstrācijas tur nekā cita ievērības cienīga arī nav. Vari uzskatīt šo plāceni kā 5G koncepta demo. Īstos 5G aparātus ieraudzīsim vien pēc dažiem gadiem, kad 5G sāks kļūt par realitāti vietējos mobilo operatoru tīklos.

    Reklāma