Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S8 tiks prezentēts 29. martā

    Jaunākie raksti

    Atzīmējam savos kalendāros 29. martu, jo tieši šajā dienā Samsung pasaulei atrādīs savu jaunāko flagmani – Galaxy S8.

    Baumo, ka jaunā telefona dizains nebūs dramatiski atšķirīgs no Galaxy S7 dizaina, drīzāk saprotama evolūcija. Vienīgi pirkstu nospiedumu sensors varētu būt no priekšpuses pārnests uz aizmuguri (ha, jaunajā Huawei P10 tas noticis otrā virzienā). Tas ļautu izveidot ierīci ar minimālām apmalēm ap ekrānu. Galaxy S8 varētu būt aprīkots ar 5.8 collu Quad HD izšķirtspējas RGB SuperAMOLED displeju ar 18.5:9 malu attiecību, bet Galaxy S8 Plus – 6.2 collu displeju ar tādu pašu pagarinātu malu attiecību. Mēs jau esam noskaidrojuši kāds procesors darbinās jauno telefonu. Iespējams, telefonam būs arī jaunais Viv mākslīgā intelekta asistents. Jebkurā gadījumā Samsung pēc Galaxy Note 7 fiasko ir nepieciešams spēcīgs produkts!

    Reklāma

    Jaunais telefons tiks prezentēts Ņujorkā, taču tam visdrīzāk būs vienlaicīgi prezentācijas pasākumi arī citviet pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris Ozolins
    27.02.2017 09:31

    Tad beidzot :) Cerams prezentācija būs skatāma.

    Jokman
    27.02.2017 09:33

    Gan prezentācijai, gan produktam jābūt uz 100% labākajam līdz šim prezentētam. Lai izdodas.

    Wecan
    27.02.2017 10:02

    Īstenībā dizainerim tas ir liels izaicinājums, katru gadu teflonam izdomāt jaunu dizainu kaut ko “uber stilīgu”. Man jau tomēr škiet, ka Samsung S7 ir saprotama evolūcija, bet nu labi :)

    Reklāma