Web Analytics
More
    Reklāma

    Google jaunais projekts atzīmēs rupjus un aizskarošus komentārus

    Jaunākie raksti

    Ja vēlies saglabāt veselo saprātu Internetā, ir tikai viens noteikums – nelasi komentārus. Ceļojums komentāru pasaulē visaizraujošākais ir lielajos ziņu portālos, kur komentāru saturu ir neiespējami cilvēkam pārlasīt un dzēst aizvainojošos vai melīgos.

    Tieši šī iemesla dēļ Google drošības tehnoloģiju divīzijas Jigsaw paspārnē top jauna tehnoloģija Perspective, kas paredzēta aizvainojošu un melīgu komentāru ķeršanai un ziņošanai par tiem.

    Reklāma

    Jigsaw nedzēsīs komentārus, tā vietā jaunā komentāru drošības sistēma piešķirs komentāriem vērtējumu, kas ļaus cilvēkam pārlasīt tikai atzīmēto saturu un izvēlēties tālāks darbības. Lasītāji varēs šķirto un atlasīt komentārus pēc tiem piešķirtā vērtējuma.

    Jigsaw izmanto mašīnmācīšanās tehnoloģiju, kas apmācība sadarbībā ar  The New York Times. Jigsaw Perspective spēj aptvert ne tikai vairākus kopā saliktus vārdus, bet tos saistīt ar ziņas saturu un vispārpieņemtām normām, lai izvērtētu piešķiramo vērtējumu. Sagaidāms, ka jaunā tehnoloģija nonāks pie lielākajiem digitālo ziņu veidotājiem jau tuvākajos mēnešos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ir tikai viens viedoklis, mans
    24.02.2017 12:26

    Jebkuras valdības sapnis. Klapītes uz acīm un mierīgs prāts. ^_^

    Krotow
    24.02.2017 14:05

    Jābūt arī šķirošanai no otra gala. Jo varbūt kādam tieši otrādi – gribas iemācīties slengu un rupjības :P

    Reklāma