Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony laiž klajā pasaulē ātrāko SD (SF-G) atmiņas karti

    Jaunākie raksti

    Sony ir licis lietā daudzu gadu profesionālo pieredzi, lai papildinātu pašreizējo augstas veiktspējas atmiņas karšu klāstu ar jaunu ultra ātru modeli, kas ļaus maksimāli izmantot jūsu kameras jaudu. Līdz ar pasaulē ātrākās SD kartes laišanu klajā, SF-G sērija ir kļuvusi ideāli piemērota augstas veiktspējas DSLR vai bezspoguļa kamerai, jo tā spēj ierakstīt ar ātrumu līdz pat 299MB/s2. Tas būs izcils ieguvums, ja vēlēsieties uzņemt, piemēram, nepārtrauktu fotogrāfiju sēriju augstā izšķirtspējā ar kameru, kas atbalsta UHS-II.

    Jaunā karte būs pieejama ar 32GB, 64GB vai 128GB datu kapacitāti, un, pateicoties zibenīgajam ierakstīšanas ātrumam, jūs nepazaudēsiet ne mirkli dzīves svarīgo brīžu iemūžināšanā.

    Reklāma

    Sony izstrādātais algoritms nodrošina pret datu ierakstīšanas ātruma zudumu pat pēc vairākkārtējas nepārtrauktu fotoattēlu sēriju uzņemšanas un palīdz kamerai darboties šajā režīmā. Šī ir SD karte, uz kuru jūs varat paļauties.

    Vēl viena lieliska īpašība ir jaunās SD kartes iespaidīgais lasīšanas ātrums, kas sasniedz 300MB/s2. Komplektā ar atmiņas karšu lasītāju no šādas kartes var ļoti ātri pārsūtīt liela apjoma datus un failus uz datoru, līdz ar to padarot efektīvāku darbu plūsmu profesionāļiem.

    “Tā kā nepārtrauktu foto sēriju uzņemšana augstā izšķirtspējā un 4K video iespēja DSLR un bezspoguļa kamerās kļūst arvien populārāka, ir acīmredzama vajadzība pēc lielākām, ātrākām un uzticamākām atmiņas kartēm. Pateicoties SF-G sērijai, mēs turpinām apliecināt mūsu apņemšanos sagādāt ārkārtīgi augstas veiktspējas ierīču pilnu klāstu profesionāliem fotogrāfiem un amatieriem, tādējādi ļaujot viņiem maksimāli izmantot savu kameru jaudu,” sacīja Romēns Ruso (Romain Rousseau), Sony produktu menedžeris Eiropā.

    Ideāla datu drošība

    Sony SD produkti ir ļoti uzticami un ilgtspējīgi, ar izturību pret mitrumu un antistatisko aizsardzību, kas palīdz glabāt jūsu dārgo saturu drošībā. Visu dienu fotografējot, reizēm var gadīties nejauši izdzēst kādu svarīgu bildi.  Ar Sony brīvi lejupielādējamo datu atgūšanas programmatūru iespējams ātri atjaunot izdzēstās fotogrāfijas un video, ieskaitot RAW formāta fotoattēlus un 4K XAVC-S video failus.

    MRW-S1, ātrākais karšu lasītājs SF-G sērijā

    Līdz ar SF-G sēriju Sony laiž klajā jaunu atmiņas karšu lasītāju MRW-S1, kas būs ideāls risinājums, lai radikāli uzlabotu darba efektivitāti un ātri pārvietotu lielu datu apjomu no SF-G sērijas SD kartēm uz datoru. Šis kompaktais karšu lasītājs piedāvā iebūvētu SuperSpeed USB (USB3.1 Gen.1) standarta A portu bezvada personālā datora savienojumam, lai failus varētu iekopēt ātrāk, nekā izmantojot SD ievietni.

    Jaunās SF-G sērijas SD kartes un MRW-S1 karšu lasītājs veikalos būs pieejami no 2017. gada aprīļa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    24.02.2017 09:00

    >pateicoties zibenīgajam ierakstīšanas ātrumam, jūs nepazaudēsiet ne mirkli dzīves svarīgo brīžu iemūžināšanā.

    pateicoties buferim, neko nezaudēja arī līdz šim.
    kamerām bez bufera jāskatās, vai tās spēj rakstīt piedāvātajā ātrumā.

    bet jā, ieguvums sporta fotogrāfiem, kuri atbildīgā brīdī nospiež pogu un patur, jo īsto brīdi tāpat figu uzminēsi.

    Krotow
    24.02.2017 14:03

    Ja šo karšu atbalsts (domāju lasīšanas/rakstīšanas ātrumu) parādīsies arī trešo ražotāju SD karšu perifērijai, uz Raspberry Pi un līdzīgu mazdatoru DIY projektu taisītājiem būs iespēja tikt pie SSD cienīga I/O ātruma. Tur vēl pie ātruma avenes taisītājiem būs jāpievelk savs produkts, taču perspektīvā parādās iespēja, ātri ielādēt tievo klientu remote desktopam, mikroskopiskiem failu serveriem u.tml. lietojumiem.

    Reklāma