Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izstrādājis simulatoru dronu apmācības treniņiem

    Jaunākie raksti

    Pacelt gaisā bezpilota lidaparātu nav nekāda dižā māksla. Vislielākais izaicinājums bezpilota lidaparātu ražotājiem ir iemācīt tiem izvairīties no dabīgiem šķēršļiem – kokiem, stabiem, gaisvadiem u.tml.

    Lai bezpilota lidaparātu veidotājam nenāktos sadauzīt neskaitāmus lidaparātu prototipus, Microsoft izstrādājis atvērtā pirmkoda lidojumu simulācijas platformu Aerial Informatics and Robotics Platform, kas palīdzēs pārbaudīt un uzlabot bezpilota lidaparātu lidošanas spējas.

    Reklāma

    Microsoft izveidotais simulators piedāvās dažādus apvidu drona lidošanas programmatūras un iespēju izmēģināšanai. Ātri un bez liekiem izdevumiem varēs uzzināt, ka tavs garadarbs neprot izvairīties no koku zariem. Microsoft Aerial Informatics and Robotics Platform izmanto mašīnmācīšanos, lai atvieglotu darbu dronu vadības programmatūras izstrādātājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.02.2017 13:50

    Nez vai mīkstie tur ir paredzējuši iespēju pievienot Ķīnā ražotos rotaļlietu klases lidoņus, ar kuriem ir pilnas malas un kuri arī nez vadīšanas lido kur pagadās lētā žiroskopa drifta dēļ.

    Mani 2 centi: Sadauzīt jebkurā gadījumā būs interesantāk :D

    Reklāma