Web Analytics
More
    Reklāma

    BitChute ir mājvieta video saturam, kas YouTube tiktu dzēsts

    Jaunākie raksti

    YouTube pavisam noteikti ir viens no populārākajiem tīmekļa servisiem pasaulē, bet YouTube vājā vieta ir reklāmdevēju vēlme noturēt saturu grožos. Tāpat pēdējā laikā YouTube ne visai korekti rīkojusies ar vairākām YouTube zvaigznēm, mākslīgi aizstājot populārākos video ar tā dēvētajiem “clickbait” video.

    BitChute vēlas kļūt par YouTube alternatīvu, kas atgriež atpakaļ varu un lemšanas tiesības satura veidotājiem. BitChute pamatā ir BitTorrent, kas ļauj izvairīties no dārgām maksām par servisa uzturēšanu.

    Reklāma

    Nevienam nekad nav izdevies un, visticamāk, neizdosies apsteigt YouTube, spēlējot pēc Google noteikumiem. Tieši tāpēc tiek veidots BitChute serviss, kas ļauj izteikt savas domas, nekādā veidā neierobežojot saturu. Protams, derētu paturēt prātā, ka labie darbi nepaliek nesodīti un BitChute uzturētājiem nāksies pasvīst, lai video servisā neielaistu dažādus ekstrēmistus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    31.01.2017 09:15

    kā esot teicis Staņislavskis – neticu. bez jaudīgas moderatoru komandas un striktiem noteikumiem ātri pārvērtīsies par totālu miskasti. ideja izmantot bittorrent protokolu gan laba.

    Krotow
    31.01.2017 12:25

    Bittorrent video ielādei šķiet interesanta doma. Var būt veids kā atrisināt vietas problēmu YouTube, kur ar dažiem HD videoruļļiem brīvā konta diska vieta tiek aizsista līdz malām. BT ļautu videoruļļus turēt pie sevis. Tiesa, tie nebūs pieejami, ja dators izslēgts, taču mājas NAS īpašniekiem tas ir variants. Par satura atbrīvošanu no drazas tiešām neticu. Mūsdienu mēslotāji ir ļoti efektīvi.

    digitalk
    31.01.2017 13:54
    Reply to  Krotow

    > BT ļautu videoruļļus turēt pie sevis. Tiesa, tie nebūs pieejami, ja dators izslēgts

    ja kaut vai daži būs tavu video noskatījušies – stāvēs arī pie viņiem sakešots kādu laiku. es tā iedomājos pleijera realizāciju. citādi jēga no BT?

    Krotow
    31.01.2017 15:35
    Reply to  digitalk

    Tad tiem jābūt patiešām vajadzīgiem video :) Vai arī nāksies nepārtraukti mest ārā drazu. YT saturs šobrīd 99,99999999999…% gadījumu tiek vienreiz apskatīts un aizmirsts.

    digitalk
    31.01.2017 15:55
    Reply to  Krotow

    laika noilguma video lai tīra pats pleijeris, kādas problēmas. populārs video ilgi turēsies, jo skatītāju būs daudz un ilgstoši. nepopulārs – nu pats vainīgs, ka drazu publicē. kā jau tu teici – lai tur NAS ieslēgtu.

    Krotow
    31.01.2017 16:11
    Reply to  digitalk

    Ar NAS tā lieta varētu dzīvot. Man ir daži paša uzņemti demo video lidojošajiem lūžņiem, kurus YouTube likt negribu vietas ierobežojuma dēļ kontā. BT+NAS varētu būt OK variants.

    digitalk
    31.01.2017 16:34
    Reply to  Krotow

    vari manējo kontu izmantot, man tur tukšs. nopublicēšu ar atsauci uz tevi :)

    Reklāma