Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēdējā nedēļa līdz pieteikšanās beigām uz Startup Wise Guys Tallinas programmu

    Jaunākie raksti

    B2B (business-to-business) startapiem ir palikusi nedēļa, lai pieteiktos uz nākamo Startup Wise Guys (SWG) akseleratora programmu, kas sāksies 13. martā, Tallinā. Pašlaik visaktīvāk pieteikušies startapi no Latvijas un Ukrainas, tiem seko igauņi, rumāņi un šogad daudz lielāku aktivitāti izrādījuši arī lietuvieši.

    B2B startapi var pieteikties SWG akseleratoram līdz 31. janvārim tiešsaistē: startupwiseguys.com/apply

    Reklāma

    Atlases procesā tiks izvirzīti 25 startapi, kas no 20-22. februārim dosies uz Tallinu, lai tiktos ar mentoriem un investoriem. Pasākuma noslēgumā tiks izvēlēti 11 startapi, kas piedalīsies akseleratorā.

    SWG Tallinas programma sāksies 13. martā. Izvēlētās startapu komandas pārcelsies uz Tallinu, lai 3 mēnešu garumā piedalītos intensīvā biznesa treniņu programmā, strādātu ar vairāk nekā 150 mentoriem un investoriem, kā arī saņemtu 20 000 eur investīciju savā uzņēmumā.

    “Nākamā programma solās būt īpaša. Mums ir vēsturiski lielākais budžets, kas savākts pateicoties vairāk nekā 120 investoriem un pūļa finansējuma kampaņai platformā Funderbeam. Tas nozīmē vēl kvalitatīvāku programmas saturu, kā arī startapiem – piekļuvi reģionā nozīmīgākajiem pasākumiem, kuros savu startapu prezentēt investoriem,” stāsta Startup Wise Guys vadītājs Kristobals Alonso (Cristobal Alonso). “Mēs meklējam B2B startapus, kam jau ir kādi biznesa rezultāti, klientu bāze, produkts, bet vēl svarīgāk par to ir cilvēciskais faktors – meklējam komandas, kas ir gatavas kārtīgi pasvīst, lai īstenotu savus biznesa sapņus”.

    Programma Tallinā būs pēc kārtas astotā akseleratora programma, kopš SWG dibināšanas 2012. gadā. SWG portfelī ir tādi startapi kā VitalFields, kas nesen veiksmīgi pārdots lielai ASV korporācijai, kā arī Wolfprint, Investly, Leaf.fm, Sport ID, Shipitwise, un vairāki startapi no Latvijas.

    “Startup Wise Guys ir labākā programma pasaulē! Kad kļūšu par investoru, investēšu tikai tajos startapos, kam būs akseleratora pieredze,” saka Sandis Kondrāts no Latvijas startapa Anatomy Next, kas mēnesi pēc akseleratora programmas Startup Wise Guys Riga powered by Lattelecom absolvēšanas jau piesaistīja 300 000 eur investīcijas.

    Startup Wise Guys (SWG) ir vadošais B2B akselerators Eiropā, kas līdz šim atbalstījis un finansējis 60 uzņēmumus ar dibinātājiem no vairāk nekā 30 valstīm un ir īstenojis 7 programmas. SWG portfelī ir tādi uzņēmumi kā VitalFields, Leaf.fm un Investly, un citi, kas sekmīgi piesaistījuši investīcijas un pārsnieguši vairāku miljonu eiro vērtējuma slieksni. Papildus pieredzējušam un plašam alumni tīklam, SWG nodrošina pieeju arī vairāk nekā 150 mentoriem, investoriem un partneriem no visas pasaules.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma