Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Instant Apps lietotņu straumēšana uzsāk ierobežotu izmēģināšanu

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada Google I/O konferences norises laikā Android komanda izziņoja konceptu, kas paredz Android lietotņu darbināšanu bez nepieciešamības tās instalēt viedtālrunī. Google tās nodēvēja par Instant Apps.

    Android Instant Apps darbināšanu varētu nodēvēt par straumēšanu. Lietotājam atliek vien uzspiest uz hipersaites, lai tiktu atvērta lietotnes saskarne, nemaz neejot caur Google Play lietotņu veikalu. Šobrīd dažiem veiksminiekiem izmēģināšanai tiek piedāvātas dažas Android Instant Apps, bet plašāka publika pie Instant Apps izmēģināšanas vēl nav tikusi. Un, visticamāk, netiks līdz gada vidum.

    Reklāma

    Pirmās Instant Apps lietotnes būs Wish, Periscope, Viki un Buzzfeed. Tuvāko mēnešu laikā izstrādātāji varēs iegūt iespēju pārnest savas esošās lietotnes uz Instant Apps. Tiesa, tas nozīmēs gandrīz pilnīgu lietotnes pārstrādāšanu, kā arī Instant Apps atbalsta tikai Android 6.0 un jaunākas operētājsistēmas versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    24.01.2017 09:26

    Nav slikti, vismaz varēs neturēt trubā ebay aplikāciju, Csdd aplikāciju un citas aplikācijas, ko grūti nosaukt par aplikāciju.

    bombelats
    24.01.2017 22:48
    Reply to  Skābene

    jebkurā gadījumā, ja pakalpojumam ir normāla mājaslapas mobilā versija, tad visas tās lietotnes ir tikai liekais “svars” telefonam

    989
    25.01.2017 11:13
    Reply to  Skābene

    Un nahren tev? Man ne fbook, ne twitter, ne ebay nav telefonā, lietoju browserī.

    Andrejs Pavārs
    24.01.2017 10:15

    Android Instant Apps darbināšanu vērtu nodēvēt par straumēšanu.
    Kas tas par jaunvārdu “vērtu”?

    Lapsinieks
    24.01.2017 11:19

    ātrrakstīšanas kļūda – kad doma lido ātrāk par pirkstiem.

    Krotow
    24.01.2017 12:29

    Straumēšana notiek, stāvot pie pisuāra. Straumēt aplikācijas… erm.. tas jau velk uz neķītrībām otrdienas pusdienlaikā :D

    Reklāma