Web Analytics
More
    Reklāma

    Super Mario Run nonāks pie Android izmantotājiem martā

    Jaunākie raksti

    Super Mario Run ir kārtējā milzīgu popularitāti guvusī spēle, kas pagaidām pieejama tikai iOS izmantotājiem. Spēles nenonākšana pie Android lietotājiem ir radījusi neizpratni, un kas vēl trakāk – daži veikli ļaudis metušies izmantot Super Mario Run vārdu, lai lētticīgiem Google Play veikala pārlūkotājiem iesmērētu dažādas lietotnes.

    Reklāma

    Nintendo oficiālais Twitter konts ziņo, ka Super Mario Run Android lietotne nonāks Play veikalā tikai martā. Lai neturpinātos neskaitāmas spekulācijas un kļūdas, Nintendo izveidojis pieteikšanās iespēju lietotnes saņemšana, tikko tā būs pieejama Android operētājsistēmai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Archijs
    19.01.2017 12:38

    Lietotājiem, nevis “android izmantotājiem”.

    he
    19.01.2017 13:55

    Kursoram pēdējā laikā ļoti būtiski ir kritusies rakstu kvalitāte, neskaitot šādu gramatiku, daudz biežāk autori pieturas pie viedokļa: man patīkt, tātad labs, ja nepatīt, tātad slikts…

    Kristaps Skutelis
    19.01.2017 13:58
    Reply to  he

    Paldies par komentāru! Gramatika ik pa laikam pieklibo mums visiem, bet šo aspektu raudzīsim uzlabot. Viedokļus mainīt vai apklusināt gan neplānojam. Tā ir tā jaukā atšķirības zīme, kas Kursoru atšķir no bezpersoniskiem ziņu medijiem. Patiesībā to pat varētu vēl vairāk uzsvērt un vairot :)

    he
    19.01.2017 14:05

    viedoklis ir viena lieta – tā ir svarīga, bet nevajag iejaukt personisko patiku/nepatiku, tas nav profesionāli :)

    Kristaps Skutelis
    19.01.2017 14:08
    Reply to  he

    Jā, tā var uzskatīt. Mēs esam izlēmuši būt mazāk profesionāli (ja to tā vispār var apzīmēt), bet vairāk dzīvi. Formāts pieļauj, pašiem arī tas šķiet labāk un domāju, ka daļai lasītāju tas arī vairāk iet pie sirds. Bet, protams, neesam jau naudas papīrīt’s, kas patīk visiem :)

    he
    19.01.2017 14:12

    tieši tā :) un tāpēc mūžu dzīvo un mūžu mācies :)

    Kristaps Skutelis
    19.01.2017 14:16
    Reply to  he

    Nenoliedzu, ka nākotnē situācija var mainīties. Bet šobrīd burāsim šādā virzienā.

    Bet vispār zini, tā sava viedokļa paušana jau arī mēdz būt dažāda. Mēs raugāmies, lai savu viedokli varam arī pamatot. Ir viegli pateikt, ka tas vai šis ir sūds, bet mēs to varam arī pamatot. Un tā ir svarīga nianse! :)

    Reklāma