Web Analytics
More
    Reklāma

    Google viedpulksteņi ar Android Wear 2.0 gaidāmi jau 9. februārī

    Jaunākie raksti

    Jaunākā informācija no Evana Blasa (Evan Blass @evleaks Twitter konta) norāda uz Google ražotiem Android Wear 2.0 viedpulksteņiem, kas pie pircējiem varētu nonāk līdz ar Android Wear 2.0 operētājsistēmas iznākšanu jau 9. februārī.

    Google jau pagājušā gada nogalē paziņoja, ka grasās izlaist divus Android Wear viedpulksteņus, kas sekos Pixel viedtālruņu idejai, lai parādītu, uz ko īsti Android Wear OS ir spējīga. Tiesa, Google pagaidām norāda, ka viedpulksteņi iegūs nevis Pixel nosaukumu, bet gan ražotāja nosaukumu, līdzīgi kā tas bija Nexus laikos (piemēram, LG Nexus 4). Google izstrādātie viedpulksteņi būs tirgū pirmie ar uzstādītu Android Wear 2.0 operētājsistēmas gala versiju.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Android Wear 2.0 viedpulksteņu ražotāju skaits augs lēnām, jo valkājamo tehnoloģiju tirgū dominē fitnesa aproces un sporta pulksteņi, kas spēj nodrošināt paziņojumu saņemšanu, tajā pašā laikā ar vienu uzlādi darbojoties gandrīz nedēļu.

    Pagaidām tiek pieļauts, ka būs parastā Style versija un Sport viedpulksteņa versija. Sport būs nedaudz lielāks un visai biezs – 14.2 mm (Style ap 10.8 mm). Sport viedpulkstenis saņems aptuveni 1.38 collu P-OLED ekrānu ar 480 x 480 izšķirtspēju (Style 1.2 collas un 360 x 360), tiem būs 512 – 768 MB RAM un 4 GB atmiņa. Pulksteņus darbinās 420 mAh akumulators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma