Web Analytics
More
    Reklāma

    Bijušais Android operētājsistēmas radītājs veido augstas klases viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Bijušais Android operētājsistēmas pamatlicējs Endijs Rubins pagājušā gada nogalē reģistrējis uzņēmumu Essential Products Inc, kas varētu drīzumā nākt klajā ar jaunām viedierīcēm un neredzētiem programmatūras risinājumiem.

    Baumas norāda uz Rubina vēlmi veidot jaunu operētājsistēmu, nevis paļauties uz Google un Android. Pagaidām baumas par viedtālruņiem ir visai neskaidras un vairāk izklausās pēc vēlmju saraksta – moduļi, ekrāns pa visu viedtālruņa priekšpusi, dažādus spiedienus reģistrējošs ekrāns utt. Protams, neiztikt bez mākslīgā intelekta piesaukšanas.

    Reklāma

    Endijs Rubins ir Android operētājsistēmas pamatlicējs un izveidotājs. 2005. gadā Google iegādājās visas Rubina iestrādnes, pats Rubins pameta Google 2014. gadā. Izskatās, ka Endijs Rubins grasās atgriezties viedtālruņu radīšanas biznesā. Šobrīd viņš darbojas pie finanšu iegūšanu jaunajam uzņēmumam.

    Iespējamā viedtālruņu izveide notiks ar Rubina nesen izveidoto stārtapu inkubatoru Playground Fund, tas tapis pēc Ribina aiziešanas no Google pagājušajā gadā. Playground Fund jau spējis piesaistīt 300 miljonus dolāru, kas viedtālruņu ražošanas biznesā ir visai pieticīgs naudas daudzums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis A
    17.01.2017 16:38

    Hmm gan jau, ka, ja veidos jaunu OS, tad būs uz android bāzes vai jebkurā gadījumā atbalstīs android aplikācijas, citādi būs WP liktenis. Bet nu ja jau viņi spēs izveidot baigi foršu hardware ar android aplikāciju atbalstu, tad jau kāpēc gan nē.

    Reklāma