Web Analytics
More
    Reklāma

    Automatizē viedo māju ar Stringify lietotni

    Jaunākie raksti

    Google Play veikalā pieejama Stringify lietotnes beta versija, kas ļauj izmēģināt dažādas viedās mājas automatizācijas iespējas. Stringify lietotnes pamatideja ir vienkāršot viedās mājas pārraudzību, veidojot automātiskas “plūsmas” (Flow). Līdzīgi strādā IFTTT serviss, bet Stringify lietotne tieši paredzēta viedmājas vadībai.

    Ar Stringify lietotni var automatizēt apgaismojuma, termostatu, dažādu mājas sensoru, durvju atslēgu un vārtu aizvēršanas mehānismu darbību.

    Reklāma

    Stringify lietotne piedāvā ātru apmācību, lai lietotājs sāktu izprast lietotnes iespējas. Ar Stringify lietotni varēsi automātiski samazināt temperatūru mājās, aktivizēt signalizāciju un samazināt āra apgaismojumu, kad dodies gulēt. Tāpat lietotne spēs no rīta izvēlēties ziņu saturu, kas tiks pārraidīts uz Bluetooth skaļruni.

    Stringify visas plūsmas glabā mākonī, tāpēc atliek vienu reizi tās izveidot un pēcāk tikai izbaudīt.

    https://www.youtube.com/watch?v=Nf8-glrk3-w

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.01.2017 10:53

    stringify? izklausās labi thhhh

    Krotow
    12.01.2017 12:52
    Reply to  x

    Diez vai nosaukums saistīts ar aplikācijas izmantošanu tam, ko tu padomāji :)

    Kristaps Lācis
    13.01.2017 10:03
    Reply to  x

    Apeņu dispensers..

    KKTK
    12.01.2017 18:08

    Da labi, visu to jau nodrošina “gudro” māju kompji. Šis varētu tās fīčas apvienot, ja nu kādam īpatnim ir divas gudrās mājas :D Taču uzhanokot tā nezināmā ķīniešu uzņēmuma datu bāzi hakerim ir piekļuvei itvisam “gudrajam” tavā mājā :D Man šķiet ka “gudrās” mājas ražotājs, kam tu esi samaksājis kādu piķi tomēr par drošību rūpēsies vairāk kā neiznāms app izstrādātājs.

    digitalk
    13.01.2017 00:29

    tādām lietām ir jāstrādā lokāli. brīnišķīgs piemērs ir Google pārpirktais Revolv, kurš vienā mirklī pārvērtās par dārzeni. bija tev ‘viedā’ māja un izslēdzās.

    13.01.2017 09:11
    Reply to  digitalk

    100% taisnība! Bet te, šķiet, ir runa par dažādu ražotāju viedās mājas elementu kopā savilkšanu. Philips ražo viedās spuldzes, bet neražo vārtu automātiku. Lietotne grasās šīs 2 lietas sakombinēt kopā ar vienu “rīkojumu”.

    digitalk
    13.01.2017 12:07
    Reply to  Artis Abols

    Revolv darīja tieši to pašu. dzelzis, kas prata komunicēt 10 dažādos automatizācijas protokolos un telefona apps eventiem.

    Reklāma