Web Analytics
More
    Reklāma

    Atlassian par 425 miljoniem nopērk projektu vadības rīku Trello

    Jaunākie raksti

    Atlassian ir programmatūras milzis, kas vislabāk pazīstams ar saviem programmatūras izstrādes (atbalsta) rīkiem, piemēram, JIRA. Trello, savukārt, ir ļoti populārs un vienkārši lietojams projektu vadības rīks, ko izmanto arī ārpus IT jomas strādājoši cilvēki. Nu Atlassian par 425 miljoniem ASV dolāru ir iegādājies Trello un darījums pilnībā pārņemot visus 100 Trello komandas biedrus tiks pabeigts līdz šī gada 31. martam.

    Trello šobrīd lieto aptuveni 19 miljoni cilvēku un puse no tiem strādā jomās, kas nav tieši saistītas ar IT. Tādējādi šis Atlassian pirkums ļaus programmatūras gigantam aptvert jaunu lietotāju auditoriju. Lielais mērķis – 100 miljoni aktīvu ikmēneša lietotāju. Tādējādi Atlassian plāno turpināt attīstīt Trello. Ja šobrīd izmanto Trello kā maksas vai bezmaksas servisu, nebīsties, jo Atlassian sola vismaz pagaidām neko sliktu tam nenodarīt.

    Reklāma

    2014. gada nogalē Trello bija tikai 4.5 miljoni lietotāji, tāpēc var uzskatīt, ka Trello strauji aug un arī 425 miljoni var tikt uzskatīti par atbilstošu uzņēmuma novērtējumu. 451 Research analītiķe Melisa Insera (Melissa Incera) paredz, ka biznesa komunikāciju un sadarbības programmatūras tirgus no 15 miljardu dolāru apmēra 2016. gadā pieaugs līdz 28 miljardiem dolāru 2020. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma