Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia un Audi plāno autonomas mašīnas piedāvāt jau 2020. gadā

    Jaunākie raksti

    CES 2017 tehnoloģiju izstādes norises laikā Nvidia, ko vairāk pazīstam kā GeForce video karšu ražotāju, paziņoja, ka ir panākts pamatīgs progress autonomu automašīnu tehnoloģijās. Nvidia kopā ar Audi grasās piedāvāt pircējiem autonomas mašīnas jau tuvāko gadu laikā.

    Nvidia uzsver, ka autonomas automašīnas rūpēsies par vidi, par cilvēku drošību un tās pilsētvidē aizņem mazāk vietu, kad tās tiek izmantotas kā taksometri.

    Reklāma

    Nvidia CES 2017 demonstrēja video ar pašbraucošu automašīnu, kas gan nebija Audi. Nvidia BB8 spēj iekļauties kopējā satiksmē un reaģēt uz balss komandām. Nvidia izstrādātā tehnoloģija spēs būt pilnībā autonoma, kā arī tā piedāvās atvieglot vadītāja ikdienu, kad nav iespējams izmantot autonomu mašīnas pārvietošanos. Nvidia tehnoloģijas informēs par tuvojošos motociklu vai velosipēdu, tāpat automašīnas tehnoloģijas spēs sekot līdzi vadītājam, novērtēt, kur vadītājs vērš skatu u.tml.

    Nvidia sadarbosies ar dažādiem karšu servisu nodrošinātājiem, lai atsevišķiem reģioniem nodrošinātu vislabākās kartes un navigāciju. Šobrīd izziņota sadarbība ar TomTom un Baidu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma