Web Analytics
More
    Reklāma

    Motiv ievietojis fitnesa aktivitāšu sekotāju gredzenā

    Jaunākie raksti

    CES 2017 tehnoloģiju izstādes ietvaros fitnesa aktivitāšu sekotāju tirgū ienācis jauns spēlētājs Motiv, kas savu fitnesa viedierīci ievietojis gredzenā. Motiv Ring iespējas ir salīdzināmas ar Fitbit produkciju – gredzenam ir sirdsdarbības sensors, tas spēj uzskaitīt soļus, gulēšanas paradumus un sportošanas laiku.

    Motiv Ring ir vidēja izmēra gredzena formas viedierīce, tas būs pieejams pelēkā un rozā zelta krāsās. Motiv Ring ir izveidots no titāna, bet CES 2017 apmeklētāji to jau paspējuši nodēvēt par pārāk vieglu un šķietami lētu.

    Reklāma

    Motiv Ring uzlāde norit ar magnētisku uzlādes dokstaciju, kas ievietojama jebkurā USB pieslēgvietā. Faktiski Motiv Ring komplektā būs divas uzlādes ierīces, lai vienu var turēt mājās, bet otru pielikt pie atslēgām.

    Motiv izstrādājis atbilstošu Motiv Ring lietotni viedierīcēm, lai būtu iespējams ātri sinhronizēt visus sasniegumus. Motiv pamatuzdevums būs veicināt lietotāja sporta aktivitātes, jo Motiv Ring pamatā uzskaitīs sportošanas laiku un kalorijas, kamēr noietie soļi un sirdsdarbība būtu uzskatāma par fona datiem.

    Speciāli Motiv Ring izveidots liekts akumulators, bet precīza informācija par darbības laiku ar vienu uzlādi netiek sniegta. Mājaslapā minēts, ka Motiv Ring ar vienu uzlādi darbosies aptuveni 3 līdz 5 dienas.

    Jau šobrīd uzsākta Motiv Ring iepriekšpasūtīšana. Gredzens maksās 199 dolārus. Pagaidām tas būs saderīgs tikai ar iOS operētājsistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    04.01.2017 11:15

    gaidām nākamo versiju ar amoled tačskrīnu, gps, wifi, mp3, BT un zvana veikšanas funkcijām.

    Prusljix
    04.01.2017 11:19
    Reply to  Lapsinieks

    Tgd, kad iznācis SD835, nākamā versija uz amoled displeja dzīs pilnu W10.

    GGrs
    04.01.2017 13:47

    Jāgaida daikta uzmava, kas skaitīs seksuālo aktivitāti, nodedzinātās kalorijas un spēs atšķirt vai dari pats sevi, vai priecājaties divatā.

    04.01.2017 14:47
    Reply to  GGrs

    Auto upload Facebook.

    x
    05.01.2017 11:35
    Reply to  GGrs

    partnerim – piekļuvi statistikai. par maksu, protams.

    Reklāma