Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Creators Update iznākšana atlikta uz aprīli

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada oktobrī Microsoft izziņoja Windows 10 Creators Update, kam pie Windows 10 izmantotājiem būtu jānonāk “kaut kad 2017. gada sākumā” kā bezmaksas atjauninājumam. Šobrīd vairāki avoti apliecina, ka Windows 10 Creators Update gaidāms ne ātrāk par aprīli, kaut iepriekš norādes liecināja par martu.

    Līdzīgi kā ar Windows 10 Anniversary Update, arī Windows 10 Creators Update varēs saņemt ar atjauninājumu palīdzību, bet nepacietīgākie to varēs lejupielādēt un uzstādīt pašrocīgi. Tiek ziņots, ka Microsoft šobrīd strādā pie Windows 10 Creators Update gaidāmo iespēju saraksta noslēgšanas, lai turpmākos mēnešus varētu novērst nepilnības. Visticamāk, Insider programmas izmantotāji jau tuvāko nedēļu laikā ieraudzīs Windows 10 Creators Update gaidāmo iespēju klāstu.

    Reklāma

    Windows 10 Creators Update nodrošinās iespēju ikvienam radīt, koplietot un izbaudīt 3D un papildināto realitāti. Līdz ar Creators Update iznākšanu, Microsoft Edge kļūs par pirmo tīmekļa pārlūkprogrammu, kas piedāvās dažādas 3D iespējas.

    Kļūs pieejami tādi jauni rīki kā Paint 3D, kas ir visiem labi pazīstamā Paint uzlabotā versija. Ja vēlies jaunās iespējas izmēģināt jau tagad, kļūsti par Windows Insider programmas dalībnieku un lejupielādē Paint 3D no Windows Store.

    https://www.youtube.com/watch?v=xxyufNrH4Mw

    Windows 10 Creators Update pavērs jaunas iespējas Office programmu lietotājiem – Office ļaus izmantot 3D objektus, bet jaunais Ink Editor būtiski paplašinās Surface Pen pildspalvas izmantošanas iespējas teksta redaktorā Word. PowerPoint lietotāji savas prezentācijas varēs atdzīvināt, izmantojot 3D objektus. Šos objektus varēs pagriezt vēlamajā rakursā un skata leņķī, Morph pāreja veidos 3D animācijas.

    https://www.youtube.com/watch?v=qYqZhk0g3JQ

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš Vācietis
    03.01.2017 15:15

    jūtūbā foršais stopkadrs!

    digitalk
    03.01.2017 15:33

    ļauj tak cilvēkam atcerēties, kā pateikt marketologu izdomātās muļķības!

    Reklāma