Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo izziņo lētas Windows Holographic virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Microsoft pirms dažiem mēnešiem solīja, ka Windows 10 Holographic tiks stutēts ar citu ražotāju virtuālās realitātes briļļu piedāvāšanu. Paša Microsoft veidotais HoloLens izstrādātāju komplekts maksā 3000 dolārus, kamēr Lenovo tikko izziņotās brilles maksās ap 300 līdz 400 dolāriem.

    Tāpat tiek ziņots, ka pie Windows 10 Holographic virtuālās realitātes brillēm strādājot Acer, Asus, Dell un HP.

    Reklāma

    The Verge bija pirmie, kuri dabūja aptaustīt gaidāmās Lenovo virtuālās realitātes brilles. Tiek ziņots, ka Lenovo virtuālās realitātes brilles saņēmušas divus 1440 x 1440 OLED ekrānus. To izšķirtspēja ir augstāka, nekā ierasts virtuālās realitātes brillēm.

    Lenovo virtuālās realitātes brilles svērs aptuveni 340 gramus, kas ir mazāk pa Oculus Rift vai HTC Vive. Diemžēl Lenovo virtuālās realitātes brilles nenāks komplektā ar rokās ņemamiem spēļu vadības kontrolieriem, bet katram pašam nāksies izvēlēties no piedāvātā saraksta citu ražotāju kontroles ierīces. Tādējādi Lenovo virtuālās realitātes briļļu cena no 300 dolāriem pietuvosies 400 dolāru slieksnim.

    Pagaidām nav zināms, kad Lenovo virtuālās realitātes brilles nonāks pie pircējiem. The Verge redzētās brilles vēl neesot pilnībā funkcionējošas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andish Gonzalez
    03.01.2017 21:13

    Patreiz neredzu jēgu visām tām brillēm..
    Tikai tik daudz kā kādu brīdi pamuļķoties un tas arī viss.

    Reklāma