Web Analytics
More
    Reklāma

    TouchWiz saskarne iegūst jaunu izskatu un vārdu Samsung Experience

    Jaunākie raksti

    Līdz ar jaunākās Galaxy S7 Nougat beta operētājsistēmas versijas atnākšanu Samsung ir pārdēvējis TouchWiz saskarnes vizuālos un funkciju pielāgojumus par Samsung Experience. Galaxy S7 Nougat beta operētājsistēmas versija ir atnesusi vairākas iespējas, kas iepriekš bija pieejamas tikai nelaimīgajam Note7 modelim.

    Samsung nekad nav pārlieku stāstījis par TouchWiz saskarni, tās attīstību un kopējo uzņēmuma viedtālruņu filozofiju. Pēdējo reizi Samsung lielīja TouchWiz saskarni Galaxy S2 laikos. Pēcāk bija vērojams pamatīgs TouchWiz saskarnes pagrimums, kas bremzēja viedtālruņus un kaitināja lietotājus. Tikai ar Galaxy S6 sēriju TouchWiz saskarni izdevās sakārtot.

    Reklāma

    Samsung Experience saskarnē vērojamas baltās un gaiši zilās krāsas saspēle, mazāks uzsvars likts uz košajām krāsām. Samsung ir pamatīgi strādājis, lai sakārtotu izvēļņu haosu un atvieglotu dizainu. Šobrīd Android 7.0 “Galaxy Beta Program” pieejama Dienvidkorejā, bet tā drīzumā būs pieejama arī Lielbritānijas, ASV un Ķīnas iedzīvotājiem. Galaxy S7 un Galaxy S7 edge viedtālruņu lietotāji var iepazīties ar Android 7.0 Nougat darbību un arī jaunākajām Samsung saskarnes versijām, tāpat ir iespējams sniegt savu novērtējumu un ieteikumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma