Web Analytics
More
    Reklāma

    Tiešraide: Microsoft “Moderno tehnoloģiju diena”

    Jaunākie raksti

    Saskaņā ar tehnoloģiju konsultāciju kompānijas Keystone Strategies pētījumu uzņēmumus — digitālos līderus — no digitālajiem atpalicējiem atšķir nevis informācijas tehnoloģijās veiktie ieguldījumi, bet gan spēcīga datu stratēģija un spēja efektīvi izmantot tehnoloģijas datu vākšanai, apstrādāšanai un izmantošanai biznesa lēmumu pieņemšanā. Digitālie līderi tehnoloģijās investē tikai par 1 % vairāk kā atpalicēji, bet gūst par 4 % lielāku apgrozījumu un par 18 % lielāku bruto peļņu nekā pārējie.

    Šī gada 7. decembrī Latvijā biznesa vadītājiem tiek organizēta “Moderno tehnoloģiju diena”, kurā Latvijas un starptautiskie eksperti un uzņēmēji dalīsies pieredzē, ko nozīmē mūsdienīga darbavieta, kā izmantot jaunākās tehnoloģijas darbības izmaksu samazināšanai, darba efektivitātes palielināšanai, biznesa analītikai patēriņa un mākoņa ekonomikas apstākļos.

    Reklāma

    “Moderno tehnoloģiju dienas” ietvaros:

    • Eižens Piričs (Eugene Piric), Microsoft biznesa risinājumu virziena pārstāvis, iepazīstinās ar to, kas ir patēriņa ekonomika, kā arī ar tās radītajām jaunu biznesa modeļu iespējām un efektīvāku resursu izmantojumu;
    • Marks Tors (Mark Torr), Microsoft Lietu interneta un biznesa analītikas virziena vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā, kurš skaidros, kā ieviest un izmantot dažādus analītikas rīkus biznesa inovācijām, tostarp, izmantojot lietu interneta risinājumus;
    • tāpat ieskatu globālajās tendencēs mākoņpakalpojumu perspektīvā sniegs PwC, savukārt savā pieredzē dalīsies Latvijas uzņēmumi, tajā skaitā apgaismošanas risinājumu uzņēmums Citintelly un Vizulo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    06.01.2017 13:41

    Sveiks, Kristap!

    Vai ir iespēja vēljoprojām šīs “Moderno tehnoloģiju dienas” uzstāšanās kaut kur noskatīties? Varbūt ir kaut kādi “izvilkumi” izlasāmi?
    Diemžēl nebija iespēja noskatīties šīs uzstāšanās, jo par šo dienu uzzināju tikai nesen.

    Paldies, jau iepriekš!

    Reklāma