Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 piedāvā jaunu norēķinu iespēju ar Google Play

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators “Tele2” uzsācis sadarbību ar Google un Latvijā piedāvā saviem klientiem – Android lietotājiem – iespēju ērtākiem maksājumiem Google Play. Tagad “Tele2” klientiem ir iespēja maksājumus par aplikācijām un citiem pirkumiem pievienot savam ikmēneša rēķinam par telekomunikāciju pakalpojumiem tā vietā, lai maksātu ar bankas karti.

    Līdz šim maksājumi par aplikāciju iegādi Google Play tika veikti ar bankas kartēm. Iespēja maksāt par Google Play pakalpojumiem, iekļaujot tos sava mobilo sakaru operatora rēķinā, ir jaunums Latvijas tirgū un paver iespēju “Tele2” klientiem ērti un droši lietot jaunus un inovatīvus pakalpojumus gan personīgajām, gan biznesa vajadzībām.

    “Mūsu klienti bauda “Tele2” 4G internetu, lietojot interesantas un kvalitatīvas aplikācijas. Pirkumi Google Play ir lieliska iespēja iegūt vairāk no sava viedtālruņa, turklāt drošā veidā. Šīs sadarbības ietvaros “Tele2” piedāvā klientiem veikt pirkumus Google Play, iekļaujot tos “Tele2” rēķinā vai maksājot no priekšapmaksas konta. Tas būs īpaši nozīmīgi un pavērs jaunas iespējas mūsu klientiem, kuri dažādu iemeslu dēļ ir izvēlējušies nereģistrēt savas banku kartes, piemēram, nevēloties izmantot bankas karti bērna tālrunī,” stāsta Didzis Solims, “Tele2” produktu direktors.

    “Google Play piedāvā plašu jaunāko filmu klāstu gan iegādei, gan nomai, tāpēc šobrīd mēs esam pievienojuši  Google Play kā piekto aplikāciju “Tele2” Atvērtajai televīzijai”. Tas nozīmē vēl plašāku un dažādāku saturu mūsu klientiem, kuri to var baudīt gan mobilajās ierīcēs vai izmantot Straumētāju, lai skatītos pārraides arī TV ekrānā,” piebilst D.Solims.

    Jaunais maksājuma veids par Google Play ir pieejams visiem “Tele2” un “Zelta Zivtiņas” klientiem, kas lieto Android ierīces, un tiek piedāvāts bez papildu maksas. Pēcapmaksas klientiem maksa par pirkumiem Google Play tiks iekļauta ikmēneša rēķinā, savukārt “Zelta Zivtiņas” lietotājiem – iekļauta ikmēneša rēķinā vai norēķinoties no priekšapmaksas konta.

    Google Play piedāvā aplikācijas, filmas, grāmatas un mūziku. Viedtālruņu lietotājiem ir pieejamas vairāk kā 1 miljons aplikāciju, 35 miljoni dziesmu un vairāk kā 5 miljoni grāmatu.

    Lai sāktu lietot jauno pakalpojumu, klientiem, kuri izmanto Android ierīces, ir jāpievieno savs “Tele2” mobilais numurs savā Google profilā un, norēķinoties par saturu, jāizvēlas “Tele2” kā maksājuma veids. Limits par vienu pirkumu ir līdz 15 eiro un mēneša limits – līdz 50 eiro.

    2016-11-29_1137

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GGrs
    29.11.2016 13:28

    Šitas ir forši, varēšu savu google drive un spotify ikmēneša maksājumu pārmest uz tele2 rēķinu.

    pirx73
    30.11.2016 13:24

    Redzu vienu problēmu – bērnu telefoni. Ir jābūt iespējai tiem bloķēt šādu iespēju, citādi sīcis sapirksies un vecākiem jāmaksā.

    Skābene
    30.11.2016 14:47
    Reply to  pirx73

    A ja darba telefons!? tak lai pērk, nav jau pašam rēķini jāmaksā! :)

    pirx73
    30.11.2016 14:51
    Reply to  Skābene

    Man pašam nav darba, tāpēc uzreiz neiedomājos. :)
    Jā, tas ir vēl jautrāk.

    15.12.2016 22:54
    Reply to  pirx73

    Kur problēma Parent Control uzlikt jeb to pašu paroli, lai neložņā vispār?

    Kristaps Skutelis
    24.12.2016 22:26

    Izrādās, ka LMT arī piedāvā tādu pašu pakalpojumu: http://www.lmt.lv/lv/google-play

    Reklāma