Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pārstās ražot AirPort bezvadu rūterus

    Jaunākie raksti

    Bloomberg ziņo, ka Apple ir likvidējusi AirPort bezvadu rūteru produktu komandu un tās darbiniekus piesaistījusi citiem projektiem. Publikācijā tiek spekulēts, ka šo soli Apple spērusi, lai vairāk fokusētos uz tiem patērētāju biznesiem, kas ir pelnoši.

    Apple savus AirPort bezvadu rūterus nav atjaunojusi kopš 2013. gada un tādējādi tie vairs nekādā mērā nav konkurenti aktuālajām šāda tipa ierīcēm.

    Reklāma

    AirPort produkti finanšu atskaitēs ietilpst “Citi produkti” kategorijā (tā ietver arī Apple Watch un Apple TV) un 2016. gadā tā nodrošināja 5% no Apple apgrozījuma.

    Apple.com tīmekļa vietnē gan joprojām ir pieejami vairāki AirPort tīkla produkti: AirPort Express (109,00 €), AirPort Extreme (219,00 €) un divu izmēru AirPort Time Capsule (329,00 € un 429,00 €), kas vienā ierīcē apvieno bezvadu rūteri un rezerves kopiju uzglabāšanas rīku. Viena no noderīgām AirPort rūteru funkcijām bija iebūvētais 3.5 mm audio ports, kas ļāva rūterim pievienot skaļruņus un tādējādi attālināti un pa gaisu tiem padot mūziku. Izskatās, ka nākotnē šādas ierīces no Apple vairs neredzēsim.

    Interesanti, ka tikmēr Google sākuši piedāvāt savu WiFi rūteri.

    Pavisam nesen Apple paziņoja, ka vairs neražos paši savus displejus un šo biznesu uzticēja LG Electronics.

    Apple pagaidām oficiāli nekomentē šo ziņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    22.11.2016 12:51

    Jāatdod buku ražošana kādam hp vai asusam (spīdošais ābols arī nav jāliek vākā) un apple varēs koncentrēties peļņu ģenerējošai pāreju ražošanai.

    Reklāma