Web Analytics
More
    Reklāma

    Andromeda OS varētu būt gaidāma nākamā gada rudenī

    Jaunākie raksti

    Baumu avoti uzskata, ka Google varētu pavisam drīz apvienot divas operētājsistēmas vienā. Chrome OS un Android OS jau pēc gada kļūšot par vienu operētājsistēmu Andromeda OS. Jau šobrīd ir sperti daži soļi, piemēram, ļaujot Chrome OS datoros uzstādīt Android lietotnes.

    Sagaidāms, ka Android 8.0 pie mums tā arī nekad nenonāks, tā vietā tiks ieviesta universāla operētājsistēma Andromeda, kas būs vienota gan viedtālruņos, gan arī datoros.

    Reklāma

    Pirmās baumas norāda, ka Andromeda OS jau esot daļēji gatava, tā drīz būšot pieejama programmatūras izstrādātājiem. Andromeda OS pamatā arī būs Gmail, turklāt paziņojumi būs pieejama ne tikai viedtālrunī, bet arī datorā. Turklāt paziņojumi būs “viedi” – tie tiks rādīti tikai aktīvi izmantotajā ierīcē – ja viedtālrunis ir kabatā, Andromeda paziņojumi nāks uz ieslēgtu Andromeda OS klēpjdatoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    21.11.2016 11:45

    Lai arī “viedierīces” ir tagadne jau vairāk kā desmit gadus, joprojām šis termins izsauc dīvainas asociācijas. Kaut ko ar krīvukrīviem saistītu. Nosaukums “viedie paziņojumi” liekas kaut kas ezotērisks :)

    Lapsinieks
    21.11.2016 15:34

    māžošanās. (C)Tims K.

    GGrs
    21.11.2016 19:39

    MS jau to izmēģināja, tikai no a gala… un visai neveiksmīgi

    KKTK
    22.11.2016 11:34

    Teikšu dzejnieka vārdiem: “Svars tai bija divas tonnas, Sviests ar maizi krūšturī”

    Reklāma