Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung oficiāli uzsāk Android 7.0 “Galaxy Beta” programmu

    Jaunākie raksti

    Samsung ir tikko izziņojis oficiālu Android 7.0 “Galaxy Beta Program”, kuras ietvaros pie svaigāko Android versiju izmēģināšanas varēs tikt Galaxy S7 un Galaxy S7 edge viedtālruņu lietotāji. Šobrīd Android 7.0 “Galaxy Beta Program” pieejama Dienvidkorejā, bet tā drīzumā būs pieejama arī Lielbritānijas, ASV un Ķīnas iedzīvotājiem.

    Pieteikumi tiek pieņemti un apkalpoti pēc kārtas. Galaxy S7 un Galaxy S7 edge viedtālruņu lietotāji varēs iepazīties ar Android 7.0 Nougat darbību un arī jaunākajām Samsung saskarnes versijām, tāpat būs iespējams sniegt savu novērtējumu un ieteikumus.

    Reklāma

    Vienlaikus Samsung brīdina, ka Galaxy S7 un Galaxy S7 edge darbināšana ar Galaxy Beta Program saņemtajām operētājsistēmas versijām var negatīvi ietekmēt viedtālruņu stabilitāti un ātrdarbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    11.11.2016 10:40

    … var negatīvi ietekmēt viedtālruņu stabilitāti un ātrdarbību… Tai skaitā negat;ivi atsaukties un citu komponenšu darbību – tai skaitā bateriju uzlādi – NAV izslēgts. Būs drosmīgie testētāji?

    GGrs
    11.11.2016 11:44
    Reply to  Lapsinieks

    Cik esmu lasījis par Note 7 sprāgšanas iemesliem, tur vairāk fizika un baterijas konstrukcija vainīga nevis softs.
    Betu gan virsū ikdienā lietojamam telefonam likt negribu, nevis tāpēc ka bail no sprādziena, bet tāpēc, ka telefons man ir darba instruments.

    Lapsinieks
    11.11.2016 14:06
    Reply to  GGrs

    nope, iemeslu samsung vēl nav atklājis vai arī rūpīgi slēpj.

    Reklāma