Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo viedtālruņiem turpmāk varētu izmantot tikai Moto zīmolu

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Lenovo varētu atteikties no Lenovo zīmola izmantošanas viedtālruņos. Tā vietā visi ražotāja viedtālruņi iznāks zem Motorola zīmola. Pārējām ražotāja precēm, piemēram, klēpjdatoriem, Lenovo zīmols tiks saglabāts. Baumas tiek saistītas ar ļoti vājajiem Lenovo viedtālruņu divīzijas finanšu rādītājiem.

    Lenovo viedtālruņu divīzijas apgrozījums nogāzies par 2 miljardiem dolāru pēdējo trīs mēnešu laikā, ja to salīdzina ar iepriekšējo gadu. Lenovo kopumā šo apgrozījuma kritumu neizjūtot, jo vairāk nekā 70% peļņu nodrošina Lenovo datoru bizness.

    Reklāma

    Lenovo viedtālruņu divīzija ir piedzīvojusi pamatīgu uzticības triecienu, jo tika oficiāli paziņots, ka Lenovo negrasās iet Motorola ceļu, piedāvājot ātrus Android operētājsistēmas atjauninājumus. Pat aptuveni gadu un pāris mēnešus vecais Motorola Moto G3 modelis nesaņems Nougat atjauninājumu. Pret šādām baumām runā fakts, ka Moto zīmols ir izplatīts ASV un Indijā, minimāli arī Eiropā. Lenovo zīmols tiek izmantots Krievijā, Indijā, Brazīlijā un citos lielajos tirgos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    vards
    10.11.2016 09:28

    2 miljardi nav tā kā par daudz?

    P.S. Apsveicu kursora reklāmas komandu – jūs beidzot piespiedāt mani uzlikt reklāmu bloķetāju. Kuram ģēnijam nez iešāvā prātā ievietot reklāmu ar automātisku skaņu?

    GGrs
    10.11.2016 09:44
    Reply to  vards

    O jā. Member when… kursors reklāmas bija tik labas, ka ar prieku varēja likt whitelistā un reizēm pat uzklikšķināt uz kādas tikai tāpēc, lai Kristapam prieciņš?? … I member

    10.11.2016 09:48
    Reply to  GGrs

    Eh, atkal atpakaļ tās skanošās reklāmas? Speciāli nav liktas un būs jāparokas pa Google iestatījumiem, lai tās atslēgtu. Atvainojos! Mēs mēdzam ik pa laikam jūs apgrūtināt ar visādām reklāmām, bet skanošās šeit nav cieņā arī no redakcijas puses.

    Lapsinieks
    10.11.2016 09:56

    jā, B***%$%$%$, pārbiedēju visu biroju!comment image

    KKTK
    10.11.2016 11:50

    Jā, lūdzu bez video reklāmām. Citādi es arī ņemu nost eksepšenu uz kursors.lv

    10.11.2016 11:52
    Reply to  KKTK

    Šādas reklāmas arī es te negribu redzēt. Centīšos aizvākt.

    KKTK
    10.11.2016 11:51

    Pag nesapratu – vai tad Motorolu neuzspridzināja?

    Krotow
    10.11.2016 12:21
    Reply to  KKTK

    Tas bija tikai viens mērglīgs sīkpirdis, kurš bija uzurpējis telefona nosaukumu.

    Reklāma