Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro daļēji atsauc Karma bezpilota lidaparātus, gaisā tie pēkšņi zaudējot lidotspējas

    Jaunākie raksti

    GoPro pirms aptuveni divām nedēļām uzsāka Karma bezpilota lidaparātu tirdzniecību, bet jau šobrīd tie tiek daļēji atsaukti, jo dažos gadījumos lidojumu laikā pārstājot darboties dzinēju. Pagaidām izziņots 2500 bezpilota lidaparātu atsaukums, tomēr var gaidīt, ka tiks atsaukti vēl vairāki Karma bezpilota lidaparāti.

    GoPro piedāvās pilnībā atgriezt naudu, bet Karma nomaiņa pagaidām netiek piedāvāta. GoPro pārstāvis uzsver, ka drošība ir pirmajā vietā, tāpēc tiekot strādāts pie bojāto bezpilota lidaparātu nomaiņas un kļūdas izmeklēšanas. Karma bezpilota lidaparātu nomaiņa būs pieejama tikai tad, kad ražotājs būs atradis un novērsis kļūmi, kas liek Karma bezpilota lidaparātiem pēkšņi pārstāt darboties.

    Reklāma

    Paziņojums par bezpilota lidaparātu atsaukum nāk laikā, kad GoPro tikko izziņojis pamatīgus 84 miljonu dolāru zaudējumus pēdējo trīs mēnešu periodā. Sagaidāms, ka Karma bezpilota lidaparātiem būs grūti atkopties pēc šī trieciena, jo septembrī bezpilota lidaparātu ražotājs DJI izlaida līdzvērtīgu dronu Mavic Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Vjaksa
    09.11.2016 09:54

    visos apskatos ko esmu skatījies Mavic Pro tiek minēts, kā labāka alternatīva, kaut vai tīri dēļ sava kompaktuma.

    09.11.2016 11:51
    Reply to  Kaspars Vjaksa

    Oi, jā, Mavic Pro saliktā stāvoklī ir iespaidīgi maza ierīce. Tādu var fiksi savākt un jakas iekškabatā noslēpt. Mēs pavisam nesen dabūjām vienu dronu un izlidojām. Lido gan līdzīgi kā kāds vecāks Phantoms – viss vienkārši un saprotami.

    KKTK
    10.11.2016 13:48

    Galvenais – stabīli! Izmēģinājāt sekošanas metodi, kur kopterim pašam ir jāizvairās no šķeršļiem – mājām, kokiem?

    Reklāma