Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Auto – turpmāk katra viedtālruņa ekrānā

    Jaunākie raksti

    Ja iepriekš vēlējies izmantot Android Auto, nācās iegādāties jaunu, spīdīgu automašīnu vai arī visai dārgu Android Auto ierīci, kas ievietojama esošajā automašīnā. Svaigākais Android Auto lietotnes atjauninājums ļauj Android Auto pilnvērtīgi izmantot jebkurā viedtālrunī.

    Android Auto lietotne saņēmusi pilnībā strādājošu saskarni viedtālrunī, tāpat pieejamas balss komandas. Atliks vien viedtālruni pieslēgt mašīnas skaļruņiem ar vadu vai Bluetooth. Novieto viedtālruni ērtā vietā, startēt Android Auto lietotni un vari doties ceļā. Android Auto nodrošinās balss komandas, atbildēšanu uz saņemtajām ziņām, dažādu lietotņu, piemēram, Spotify startēšanu.

    Reklāma

    Pagaidām Android Auto darbojas vien 30 valstīs, lieki piebilst, ka Latvija nav to sarakstā. Tomēr pēc šāda lietotnes atjauninājuma Android Auto gan jau pavisam drīz būs pieejams arī pie mums. Interesenti var meklēt svaigāko Android Auto APK datnes versiju un uzstādīt to savā viedtālrunī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    10.11.2016 11:12

    Ar ko viņa laba? Pie raksta prasījās ka kāds būtu paracies un izskaidrotu, kas tas Android auto ir un ar ko atšķiras no tradicionālajām tomtom, un arī wazes tipa aplikācijām

    Krotow
    10.11.2016 12:22
    Reply to  as

    Bez auto iebūvēta mediju paneļa ar andri apakšā patiesībā ne ar ko.

    10.11.2016 12:47
    Reply to  as

    Par šo piedomāsim, varētu tapt kāds dziļāks ieskats Android Auto idejā un iespējās.

    KKTK
    10.11.2016 14:21
    Reply to  Artis Abols

    Obligāti. Jo ir viens auto kam iebūvētais android auto strādāja tikai stāvot uz vietas :D Redz drošības apsvērumu dēļ, kas ir pilnīgi garām no android auto idejas.

    10.11.2016 14:55
    Reply to  KKTK

    Modelis? Gads?

    KKTK
    10.11.2016 15:22
    Reply to  Artis Abols

    comment image

    Reklāma