Web Analytics
More
    Reklāma

    TomTom radījis fitnesa aproci ķermeņa struktūras noteikšanai

    Jaunākie raksti

    Radīta pirmā un pašreiz vienīgā fitnesa aproce tirgū, kas papildus soļu, miega un sirdsdarbības analīzei no plaukstas locītavas nosaka arī ķermeņa struktūru. To radījis tehnoloģiju zīmols “TomTom” kā savu pirmo aktivitāšu uzskaitīšanas aproci, papildinot zīmola fitnesa produktu klāstu.

    “Cilvēka motivācija nodarboties ar sportu var būt divējāda – vai nu zaudēt lieko svaru vai trenēt un audzēt muskuļus. Taču zināms, ka tikai ķermeņa svara cipars neko neizsaka. Divi cilvēki ar vienādu svaru var būt pilnīgi atšķirīgi, jo atšķirīgs būs arī viņu muskuļu un tauku sadalījums ķermenī. Jaunizveidotā aproce ievieš lielāku skaidrību, ļaujot analizēt ķermeņa struktūru, sasaistot analizējamos datus ar veiktajām fiziskajām aktivitātēm,” stāsta Aigars Kauliņš, „TomTom” produktu eksperts. Pieskaroties uz aproces izvietotajai pogai bez papildu siksniņām, “TomTom Touch” nosaka procentuālo tauku un muskuļu proporciju ķermenī. Regulāra ķermeņa struktūras analizēšana aproces lietotājam palīdz saprast, vai un kā ikdienā veiktās fiziskās aktivitātes ietekmē ķermeņa struktūru. Līdz šim šādus mērījumus bija iespējams veikt vai nu ar tieši tiem paredzētiem svariem vai dārgiem tehnoloģiskiem risinājumiem. Ar “TomTom Touch” aproces ienākšanu tirgū šie mērījumi kļuvuši daudz pieejamāki plašākai auditorijai.

    Reklāma

    Aproce “TomTom Touch” ir radīta valkāšanai visu diennakti, ietverot sevī visas vērtīgākās aktivitāšu uzskaitītāju funkcijas, kas pašreiz pieejamas tirgū. Aproce, kas uzskaita soļus, analizē miega ciklus, uzrauga sirdsdarbību visas dienas garumā, norāda kaloriju patēriņu, vienlaikus ir aprīkota ar sporta režīmiem skriešanai, riteņbraukšanai un sporta zālei. Tāpat aproce uzrāda paziņojumus par ienākošiem zvaniem vai īsziņām viedtālrunī.

    tomtom-touch-publicityphoto_2

    Sapārojot viedtālruni ar mobilo lietotni “TomTom MySports”, ir viegli pārskatīt savu aktuālo snieguma statistiku un grafikus, redzēt uzlabojumus un dalīties sasniegumos ar draugiem.

    “TomTom Touch” ierīce ir pieejama vairākās krāsās: ar klasiski melnu, jūras zilu, koraļļu sārtu vai violetu aproci.

    Ar “TomTom Touch” aproci zīmols papildina savu sporta un fitnesa ierīču klāstu, kas radīts, lai iedvesmotu ikvienu viegli pievērsties aktīvam dzīvesveidam, uzlabojot sava ķermeņa labsajūtu.

    Aproce ir pieejama sporta un elektronikas veikalos visā Latvijā (cena – 149 EUR).

    https://www.youtube.com/watch?v=ZmKo88Umf1w

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    23.10.2016 21:49

    pēc teorijas, vislielākā precizitāte ir, ja mēra vairākos punktos, kaut vai plaukstas/pēdas jo tas viss balstās uz audu pretestības mērīšanu. ko te piedāvā – pieskarties ar pirksta galu.
    tā ka prof. analizatorus šis verķis neaizstās, vienīgi radīs interesi un cilvēks aizies nomērīties pa īstam.

    KKTK
    24.10.2016 10:30

    Kas tad tās pulkstenis pie pakaļas un “riepas” jāliek reizi dienā? :D
    Kā nekā tauki katram ļoti individuāli uzkrājas. Un, ja tie ir nonākuši līdz pirkstu galiem, tad tu esi jau kritisks tuntulis :D

    GGrs
    24.10.2016 14:13

    tāds mārketinga triks vien ir, tā pat kā pulsa mērīšanas no rokas.

    Reklāma