Web Analytics
More
    Reklāma

    Google taupīs tavu naudu lidmašīnas biļešu iegādē

    Jaunākie raksti

    Ja kāds vēl nezināja, ir visai interesants Google Flights serviss, kas ļauj iegādāties biļetes lidojumiem par izdevīgām cenām. Google Flights serviss uzsācis pētīt vēsturiskās biļešu cenas, lai prognozētu tuvā nākotnē gaidāmas cenu izmaiņas, tādējādi cenšoties ieteikt labāko mirkli lētu biļešu iegādei.

    Jau iepriekš Google Flights nodrošināja visai plašu informāciju par ieteicamo izlidošanas datumu izvēli, šobrīd Google Flights procentuāli parāda, cik ticams ir cenas paredzējums. Tāpat iespējams uzstādīt e-pasta atgādinājumus par biļešu cenu izmaiņām. Sakārtots arī iepriekš ne visai ērtai Google Flights izskats viedierīču ekrānos. Uzlabojumi pie visiem lietotājiem nonāks tuvāko pāris nedēļu laikā.

    Reklāma

    Google Flights darbojas arī pie mums, diemžēl cenas tiek bieži rādītas dolāros, bet valūta ir atkarīga no satura piegādātāja sistēmas īpatnībām. Pārbaudīju, ka Google Flights servisa iespējas sakrīt ar līdzīgiem tiešsaistes servisiem, piemēram, Lidot.lv, tomēr Google Flights vēl pagaidām neuzmācas ar visādu blakuspakalpojumu piedāvāšanu. Citi servisi neziņos par biļešu cenu izmaiņām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    18.10.2016 09:35

    Es izmantoju matrix lidojumu meklēšanai!

    Lapsinieks
    18.10.2016 16:58

    ielīdu, saspaidīju kas interesē. tagad gaidu telefonā google now kartītes. citādi neredzu jēgu…

    Reklāma