Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo apgrūtina e-pasta servisa klientu aizmukšanu pie citiem pakalpojumu sniedzējiem

    Jaunākie raksti

    Yahoo ir spēris visai cūcīgu soli pēc pagājušā mēneša atzīšanās par 500 miljonu lietotāju datu noplūdi – Yahoo Mail lietotājiem vairs nav pieejama automātiska e-pastu pārsūtīšana uz citu adresi. Tādējādi Yahoo ar spēku parāda, ka lietotājiem ir pilnā apmērā jāizmanto Yahoo Mail, nevis tikai vecā Yahoo e-pasta adrese.

    Pagaidām Yahoo nav sniedzis oficiālu atbildi par lēmumu liegt e-pastu automātisku pārsūtīšanu uz citām e-pastu pakalpojumu sniedzēju adresēm.

    Reklāma

    2014. gadā notika uzbrukums Yahoo, tomēr jaunākā informācija norāda, ka tas ir bijis daudzreiz plašāks nekā bija oficiāli zināms. Iespējams, tas bija pats vērienīgākais kiberuzbrukums tehnoloģiju vēsturē. Urķi varētu būt nozaguši 500 miljonus Yahoo lietotāju datu. Jaunākā informācija liecina, ka Yahoo kopš vismaz 2012. gada drošības risinājumus nav pārlieku centies attīstīt un finansiāli atbalstīt. Tiek uzsvērts, ka kaut ko iesākt drošības uzlabošanai šajos gados mudinājuši tikai tieši uzbrukumi Yahoo datiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    11.10.2016 11:24

    pfff, uzliec gmail fetčošanu un aizmirsti problēmu ;)

    Edgars Šmiukšis
    11.10.2016 23:45

    Yahoo epasts? Nopietni? Tādu arī kāds vēl lieto, ka par to raksta? :D

    11.10.2016 23:53

    Paldies Dievam, sen tā kantora pakalpojumus neizmantoju. Ja, nu, vienīgi, Flickrā esmu reģistrējies, kas, ja nemaldos, viņiem tieši pieder.

    Reklāma