Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo nopērk Instagram līdzdibinātāju veidotās MI ziņu lietotnes Artifact atliekas

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni gada Instagram līdzdibinātāji Maiks Krīgers (Mike Krieger) un Kevins Sistroms (Kevin Systrom), kas pēc sava lolojuma pārdošanas Facebook devās prom no šī milža,  izziņoja Artifact. Tā bija mobilā lietotne, ko var uzskatīt par “personalizētu teksta TikTok”. Proti, šī lietotne ar mākslīgā intelekta palīdzību vienā murskulī mēģināja apvienot rakstus un faktus. Līdzīgi kā TikTok spēj piedāvāt interesantu video saturu balstoties uz mūsu darbībām šajā lietotnē, arī Artifact solīja piegādāt interesantus rakstus balstoties uz to, ko lietotāji šajā lietotnē lasa.

    Tomēr prieki nebija ilgi un pirms aptuveni trīs mēnešiem lietotnes autori paziņoja, ka projekts tiks slēgts. Cilvēkiem gluži vienkārši nebija pietiekami liela interese par šāda veida lietotni un tās attīstīšana nebija perspektīva.

    Reklāma

    Vakar par Artifact iegādi ir paziņojis amerikāņu milzis Yahoo, kas jaunuzņēmuma izstrādātās tehnoloģijas plāno iestrādāt savā Yahoo News produktā, kas pagājušajā gadā ir bijusi populārākā ziņu vietne ASV. Izskatās, ka ir veikta tikai tehnoloģiju iegāde, jo Artifact darbinieki nepāries pie Yahoo un abi jaunuzņēmuma līdzdibinātāji pārejas procesā darbosies kā padomnieki. Viņi arī norāda, ka pie Yahoo izmēra un lietotāju skaita (katru mēnesi Yahoo News apmeklē 185 miljoni cilvēku) viņu radītajam darbam būs lielāka perspektīva. Jau drīzumā Artifact izstrādātās tehnoloģijas tiks ieviestas Yahoo News un citos produktos.

    AvotsYahoo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma