Web Analytics
More
    Reklāma

    BPM Mezzanine Fund investē datu centru pakalpojumu sniedzējā DEAC

    Jaunākie raksti

    BPM Mezzanine Fund SICAV-SIF, SCA (BPM) veicis investīcijas datu centru operatorā DEAC, ar mērķi atbalstīt tā izaugsmi. Investīcijas izmantotas uzņēmuma pamata infrastruktūras paplašināšanai un papildu IT nodrošinājuma iegādei tā aizvien pieaugošajai klientu bāzei, kā arī jau esošo saistību daļas refinansēšanai. DEAC vairāku gadu laikā izveidojis ļoti spēcīgu tehniskās infrastruktūras un produktu portfeļa platformu. Uzņēmuma apkalpoto klientu vidū ir dažādu nozaru līderi Baltijā, Krievijā un pārējā pasaulē.

    Komentējot šo darījumu, DEAC valdes priekšsēdētājs Andris Gailītis norāda, ka ar BPM atbalstu uzņēmums šobrīd ir ļoti labi pozicionēts, lai vēl vairāk nostiprinātu savas pozīcijas tā svarīgākajos darbības tirgos – Latvijā, Krievijā, Polijā, Ukrainā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī tagad spēj īstenot krietni agresīvāku paplašināšanās stratēģiju. „Mēs ticam, ka mūsu produktu portfelis, kas variē no mākoņu pakalpojumiem līdz sarežģītiem, pielāgotiem datu drošības risinājumiem, ir ļoti konkurētspējīgs.”

    Reklāma

    BPM Capital partneris Martins Reinsons piebilst: „Mēs augstu novērtējam iespēju sadarboties ar vienu no Baltijas tirgus līderiem. DEAC demonstrējis elastību un ambīcijas attīstīties tik konkurējošā tirgū. Vadības komanda pēdējos 17 gados būtiski veicinājusi lokālo datu centru pakalpojumu vides izveidi, un tā apvieno unikālu prasmju kopumu, kas nepieciešams panākumu gūšanai. Mēs ar nepacietību gaidām sadarbību ar DEAC un dedzīgi atbalstām IT pakalpojumu sniedzēja paplašināšanās plānus.”

    BPM Capital (www.bpmcapital.eu) ir neatkarīga investīciju pārvaldes kompānija, kas savus pakalpojumus nodrošina ar divu biroju starpniecību Tallinā un Varšavā. To dibinājuši un pārvalda Kalmers Kikass, Martins Reinsons, Pāvels Zabržickis un Prīts Vērings. BPM atbalsta prominenti starptautiskie un iekšzemes institucionālie investori. BPM izveidojies pēc Baltijas Inovāciju fonda iniciatīvas, kas savukārt izveidots sadarbībā starp Igauniju, Latviju, Lietuvu un Eiropas Investīciju fondu. Starp portfeļa uzņēmumiem ir MarkIT, Optometrijas Centrs, Eskaro un DEAC.

    DEAC (www.deac.eu) ir viens no Ziemeļeiropas lielākajiem neatkarīgajiem datu centru operatoriem. Tas sniedz drošus datu centru pakalpojumus vairāk nekā 2500 klientiem visā pasaulē. Kopš 1999. gada DEAC uzņēmējdarbība ir orientēta uz pilnvērtīgu datu centru pakalpojumu sniegšanu, sākot ar klientu prasībām un beidzot ar īpaši veidotiem IT risinājumiem. Uzņēmums pārvalda divus fiziskus datu centrus Rīgā ar kopumā 300 serveru statnēm un vēl 400 nākamajā posmā, kā arī klātbūtnes punktus (POP) Londonā, Frankfurtē, Amsterdamā, Maskavā un Kijevā. DEAC piedāvā plašu IT risinājumu klāstu, kas ļauj DEAC sasniegt optimālu izmaksu samazināšanu, analizējot biznesa vajadzības saskaņā ar uzņēmuma stratēģiju un tā ilgtermiņa biznesa mērķiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma