Web Analytics
More
    Reklāma

    Alienware iepazīstina ar jaunajiem spēļu klēpjdatoriem, kas nodrošina virtuālās realitātes iespējas

    Jaunākie raksti

    Alienware uzlabo datorspēļu spēlētāju iespējas, iepazīstinot ar saviem pirmajiem virtuālajai realitātei paredzētajiem klēpjdatoriem. Jaunā klēpjdatoru sērija var lepoties ar grafikas procesoru NVIDIA GeForce GTX 10-Series saimi — klēpjdatorus papildina galddatoru klasei atbilstoša grafikas apstrādes veiktspēja, nodrošinot uzlabotas iespējas un reālistisku datorspēļu spēlēšanu. Alienware jaunākie tehnoloģiju uzlabojumi ietver jaunu konstrukciju materiālu apvienošanu, kas uzlabo jauno un jaudīgo komponentu termorežīma pārvaldību, kā arī slaveno Alienware datoru dizaina estētikai pievieno izturību un stingrumu.

    Izstrādāts datorspēļu spēlētājiem

    Jaunajai konstrukcijai formu un funkcionalitāti piešķir novatoriskā jaunu materiālu, piemēram, anodizēta alumīnija, magnija sakausējuma, tērauda armatūras un vara, apvienošana. Pievienojot varu unikālajam dzesēšanas risinājumam, tiek uzlabotas gan centrālā procesora, gan grafikas procesora dzesēšanas iespējas; apvienojumā ar jauno, uz priekšu vērsto viru konstrukciju tiek palielināta klēpjdatora ventilācijas efektivitāte, jo lielākā daļa siltuma plūst augšup un no aizmugures. Jaunajā Alienware TactX tastatūrā ir ieviestas optimizētas RGB gaismas diodes, lai panāktu labāku taustiņu izgaismojumu, kā arī pilns 2,2 mm spēļu kategorijas gājiens, kas šķiet neticams, turklāt tās izturība ir pastiprināta ar tērauda armatūru. Alumīnija un magnija sakausējums uzlabo konstrukcijas kvalitāti un stingrumu, savukārt apdare, kas ir noturīga pret traipiem, šo klēpjdatoru jauno, enerģisko izskatu papildina ar lielisku priekšrocību. Lai uzlabotu audio izvadi, jaunā skaļruņu konstrukcija ietver iebūvētus viedos pastiprinātājus, kas pārrauga audiosignālus, ļaujot izmantot visu skaļruņa termiskās slodzes rezervi, lai panāktu spēcīgāku skaņu. Šī jaunā projektēšanas pieeja ir palīdzējusi iegūt pārsteidzošu moderno komponentu veiktspēju un nodrošinājusi to, ka šie jaunie klēpjdatori var būt vēl plānāki nekā to priekšgājēji.

    Reklāma

    Alienware 17

    Jaunais Alienware 17 ir nepārspēts spēļu klēpjdators, kura galvenās priekšrocības ir ekrāna lielums, datora veiktspēja spēļu laikā un iespēja iegremdēties spēļu pasaulē. Šis labākais klēpjdatoru paraugs iegūst vēl lielāku jaudu, pateicoties virstraktēšanas Intel Core i7 k-series procesoriem un DDR4 atmiņai, kas darbojas ar jaudu līdz pat 2667 Mhz. Tagad ir pievienots arī papildu IR Tobii acu izsekošanas tehnoloģijas atbalsts, kas nodrošina lieliskas pieejamības funkcijas atkarībā no tā, kurā virzienā skatāties. Tā ļauj datorspēļu spēlētājiem izkopt savas prasmes jaunajā lietotnē Overwolf, kas spēj atkārtot spēlētāja skatiena shēmu, lai spēlētājs varētu sekot tam, kur viņš skatās spēles laikā, tādējādi ļaujot mācīties no savām kļūdām un koncentrēt uzmanību uz labākajām iespējām sakaut pretinieku. Uzņēmums Tobii ir apvienojis spēkus ar Alienware, lai pievienotu ekskluzīvas funkcijas, tostarp uzlabotu klātbūtnes noteikšanu, kas ir saistīta ar mūsu populārajām AlienFX izgaismojuma zonām — pilnā gaismas diožu sistēma iedegas un mainās atkarībā no tā, kurp skatāties. Tikai Alienware klēpjdatoros jūsu Tobii kamera noteiks jūsu skatienu, ļaujot reģistrēt un pēc tam eksportēt skatiena shēmu kā apmācības rīku, kas palīdzēs jums uzlabot savu spēli. Tā var arī noteikt jūsu klātbūtni un uzmanību, lai saprastu, kad spēlētājs mijiedarbojas ar dažādiem ierīces elementiem, vai aizslēgt sistēmu, kad aizejat prom no datora — šīs unikālās funkcijas palīdz optimizēt enerģijas patēriņu, veiktspēju un var uzlabot drošību.

    alienware-17_rear

    Alienware 15

    Līdzsvarojot izcilu klēpjdatora veiktspēju spēlēšanas laikā ar tā pārnesamību, jaunais vidējā lieluma klēpjdators Alienware 15 ir kā radīts spēļu faniem, kuri vēlas abas šīs priekšrocības. Tas nodrošina lielāku jaudu plānākā korpusā, turklāt ir apgādāts ar lieliskajām AMD un NVIDIA grafikas kartēm, tostarp iespaidīgo virtuālajai realitātei piemēroto grafikas karti NVIDIA GeForce GTX 1060. Standarta komplektācijā ietilpst 15,6 collu Full HD, IPS bezatspīduma 300 nitu spilgtuma displejs, papildaprīkojumā ir iekļauts Full HD 120 Hz displejs ar NVIDIA G-Sync, kas nodrošina pārsteidzoši vienmērīgu un sinhronizētu kadru pārsūtīšanas ātrumu un Ultra HD IGZO 4k izšķirtspēju. 68 vatstundu litija-jonu akumulators nodrošina izcilu akumulatora darbības laiku, kas radīts, lai datorspēļu spēlētāji varētu būt kustībā, savukārt 99 vatstundu papildu akumulators ļauj pagarināt spēles laiku, ja neatrodaties kontaktligzdas tuvumā. 2

    Papildu spēļu iespējas

    Alienware grafikas pastiprinātājs ir konstruēts kā Alienware klēpjdatoriem pievienojams palīgs, kas pārceļ jūsu mobilo datorspēļu spēlēšanas pieredzi nākotnes ātruma līmenī — šis grafikas pastiprinātājs ir gana mazs, lai ietilptu tipveida pārnēsāšanas somā, tomēr gana jaudīgs, lai mainītu mobilo spēļu spēlēšanas veidu un kļūtu par jūsu taisnāko ceļu uz 4K spēļu pasauli.

    Jaunais Dell 24 collu spēļu monitors (S2417DG) nodrošina asu un skaidru QHD grafiku un pieskaņojas spēlētāja reakcijas ātrumam faktiski bez ievades aizkaves, kā arī 1 ms paneļa reakcijas laiku, kas piedāvā nepārspētas priekšrocības. Dell UltraSharp 34 collu monitorā ar izliekto ekrānu (U3417W) ir vēl vairāk izmantotas izliekto, īpaši plato ekrānu priekšrocības, radot patiešām visaptverošas skatīšanās iespējas, tādēļ tas ir lieliski piemērots iegrimšanai spēles darbībā, izmantojot paplašinātu sānu redzes lauku un 18 W skaļruņus, kas rada kino līdzīgu baudījumu.

    Dell piedāvājumā spēlētājiem ir arī jaunās paaudzes klēpjdators Inspiron 15. Šis jaunais klēpjdators ar enerģisko konstrukciju piedāvā spēlētājiem vēl vienu iespēju, kā sagatavoties spēlei. Vairākas datorspēlēm paredzētas funkcijas, tostarp augstāka ekrāna izšķirtspēja, diskrēta grafikas karte, audio veiktspēja un atmiņas ietilpība, ļauj nodrošināt vēl vairāk Dell iespēju datorspēļu spēlētājiem, kas meklē klēpjdatora risinājumu.

    1 Saskaņā ar 2016. gada augustā Dell laboratorijās veiktu testēšanu, izmantojot 3DMark Fire Strike grafikas novērtējuma rādītāju, salīdzinot datoru Alienware 17 R3, kuram ir procesors Intel Core i7-6820HK, grafikas procesors NVidia GeForce GTX 980M un 16 GB atmiņa, ar jauno klēpjdatoru Alienware 17 R4, kuram ir procesors Intel Core i7-6820HK, grafikas procesors NVidia GeForce GTX 1070 un 16 GB atmiņa. Faktiskā veiktspēja var atšķirties.

    2 Vatstundas nav akumulatora darbības laika rādītājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    06.10.2016 17:05

    Šim laptopam jaudas aprakstā drīzāk iederētos kilovatstundas. Un pats priekšmets – telpu apsildīšanas iekārtu preču sarakstā.

    Lapsinieks
    06.10.2016 17:45
    Reply to  Krotow

    turklāt izcili neglīc.

    Krotow
    06.10.2016 20:07
    Reply to  Lapsinieks

    Gaumes jau esot visādas. Hardcore anime faniem varētu patikt.

    digitalk
    07.10.2016 02:35
    Reply to  Lapsinieks

    ja nebūtu tā lillā ‘meiteņu’ krāsa, tad pats dizains ir ļoti OK priekš manis. ziepjgabali bieži vien ir daudz neglītāki, it īpaši uz tausti.

    Lapsinieks
    06.10.2016 17:49

    “…Dell UltraSharp 34 collu monitorā ar izliekto ekrānu (U3417W) ir vēl vairāk izmantotas izliekto, īpaši plato ekrānu priekšrocības, radot patiešām visaptverošas skatīšanās iespējas, tādēļ tas ir lieliski piemērots iegrimšanai spēles darbībā… ” vai ar 8ms reakcijas laiku var baigi iegrimt spēles darbībā? Vēl man patikās, ka spēlētājiem ir īpaši diskrēti ieliktn… ptu… videokartes. Mums visiem pārējiem – laikam tādas brutālas…

    Krotow
    06.10.2016 20:14
    Reply to  Lapsinieks

    Pēc būtības to par laptopu saukt nevar. Mobilā darbstacija… laikam tomēr spēļstacija. Un ja video nav uz atsevišķas plates ar MXM (nu jau laikam MXM III) interfeisu, arī vienreizējai lietošanai – līdz brīdim, kad dēļ pārkaršanas no mātesdēļa videočips nokritīs.

    Lapsinieks
    06.10.2016 20:20
    Reply to  Krotow

    piedod, no tā neko nerubīju :D

    bombelats
    06.10.2016 22:59
    Reply to  Lapsinieks

    Mani ar uzrunāja tieši šī rindkopa ar šiem spārnotajiem, bet nesaprotamajiem vārdu salikumiem:”…klēpjdators ar enerģisko konstrukciju…” un “…diskrēta grafikas karte…”.
    šīs preses relīzes sāk pārvērsties par īpaši izsmalcinātas satīras saržiem.

    06.10.2016 23:10
    Reply to  bombelats

    Ir tāds jēdziens kā discrete graphics: http://www.pcmag.com/encyclopedia/term/58834/discrete-graphics

    Termini.lza.lv saka, ka iztulkots pareizi

    bombelats
    06.10.2016 23:37

    Ņemot vērā anglisko discrete, viss ir skaidrs. termini.lza.lv mūs ieved nedaudz miglā ar diskrēts angliski ir disaccrete, un lielāka migla kļūst, kad paskatāmies http://www.tezaurs.lv/#/sv/diskrēts un uzzinām, ka tas ir kaut kas intīms, slepens, ko arī 99,9% lasītāju tā arī saprot.

    x
    07.10.2016 00:04

    kautkā LZA nepalīdz saprast, ka tā ir atsevišķa videokarte, nevis dēlī integrētā.

    bet relīzēm nav jābūt precīzām – to mērķis ir panākt, lai izlasot izdalās sekrēts un rodas vēlme pirkt.

    Krotow
    08.10.2016 21:23
    Reply to  bombelats

    Diskrētā grafikas karte laptopam ir videokarte, kā atsevišķs bloks, nevis kopā ar procesoru uz mātesdēļa. Parasti ar MXM interfeisu (lielo datoru PCI Express slota mobilais variants). Jaunākais ir MXM III. Noder, lai nomainītu bojātu videokarti vai to uzlabotu uz jaudīgāku. Viela par tēmu
    http://www.notebookreview.com/howto/how-to-upgrade-nvidia-mxm-notebook-graphics-cards/

    digitalk
    07.10.2016 02:25
    Reply to  Lapsinieks

    > vai ar 8ms reakcijas laiku var baigi iegrimt spēles darbībā?

    mierīgi. laba bilde izdara vairāk nekā 4ms uz TN monitora.

    Arturs
    07.10.2016 10:13

    kad būs pieejams LV?

    Agris
    10.10.2016 11:59

    Gaidu kad pc laptopi tiks ražoti ar 16:10 ekrāniem :D Ganjau citi teiks, ka esmu nojūdzies, bet mani shausmīgi tracina, ka plastmasas, kas norobežo ekrānu nav no visām pusēm simetriskas. Apakšā vienmēr bezjēdzīgi milzīgs “gaps” kuru aizpilda ar bezjēdzīgi lielu logo :D Un tas viss drošvien tāpēc lai ieekonomētu kautkādu nelielu naudiņu, jo 16:9 screens sanāk bishku lētāk. Man šķiet gandrīz katram, kas ar datoru pelna naudiņu nevis tikai skatās filmas šis vertical space būtu daudz noderīgāks un acij tīkamāks ja būtu pa vertikāli lielāks ekrāns nevis logo :D Apple to nezkāpēc saprot. Kurš man piekrīt?

    Lapsinieks
    10.10.2016 12:31
    Reply to  Agris

    maza atruna – jo lielāks ekrāns, jo lielāks pofigs – kvadrāts tas vai 2:1 vai votever. No naudas pelnīšanas viedokļa. Piemēram, fotošops – noliec bildi horizontāli un softam abās pusēs kaudze tūļu… i 16:9 liksies par maz… a word dokumentam kāreiz prasās vispār ekrānu pagriezt vertikāli… Tas tā. Ja datoru nelieto tikai filmas aplūkojot.

    x
    10.10.2016 12:53
    Reply to  Lapsinieks

    zac trū. moņa izmērs jāpiemeklē pēc vertikāles un horizontāle lai ir, kāda ir – mūsdienās par mazu nebūs.

    apple būtu kruta kompānija, ja saņemtos uz 1:1 moni – tas būtu tiešām gaumīgi.
    instagramistiem patiktu.

    Lapsinieks
    10.10.2016 13:15
    Reply to  x

    da pričom tur instagramisti… kvadrāts vienmēr bijis formāts. mūžīgā vērtība. harmonija. savi, ļoti interesanti spēles noteikumi. ne katram pa spēkam.

    Reklāma