Web Analytics
More
    Reklāma

    Google noildzina Android Wear 2.0 iznākšanu līdz 2017. gadam

    Jaunākie raksti

    Google ir atstūmusi viedpulksteņu operētājsistēmas Android Wear 2.0 versijas iznākšanu uz 2017. gada sākumu, vienlaikus izziņojot izstrādātājiem paredzētās Android Wear 2.0 izmēģināšanas versijas trešo laidienu. Paziņots, ka līdz Android Wear 2.0 gala versijas iznākšanai gaidāma vēl vismaz viena izstrādātājiem paredzētā operētājsistēmas versija.

    Labā ziņa ir tā, ka Google beidzot pievērsusies Android Wear uzlabošanai. Izstrādātāji pieprasīja, lai Google izveido atsevišķu sadaļu Play Store veikalā tieši Android Wear lietotnēm, jo iepriekš lietotņu atrašana bija sarežģīta. Android Wear 2.0 atnesīs sen gaidītu iespēju lietotnes uzstādīt tikai pulkstenī, bet viedtālrunī nekādas pavadošās lietotnes nevajadzēs instalēt.

    Reklāma

    Android Wear 2.0 atnesīs jaunu ekrāntastatūru, kā arī dažādus uzlabojumus, kas saistīti ar viedpulksteņos ievietojamām SIM kartēm un attiecīgi mobilo datu pārraides izmantošanu. Android Wear 2.0 spēs piedāvāt dažādas atbildes uz saņemtajām ziņām, turklāt tās tiks sagatavotas atbilstoši ziņas saturam ar mašīnmācīšanās tehnoloģijām, kas jau pieejamas Google Allo lietotnes izmantotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma