Web Analytics
More
    Reklāma

    Snapchat izziņo Spectacles viedās brilles un maina nosaukumu uz Snap

    Jaunākie raksti

    Jauniešu vidū populārā sociālā tīkla Snapchat radītāji šorīt izziņoja divus jaunumus. Pirmkārt, uzņēmums maina nosaukumu no Snapchat Inc. uz Snap Inc. Kāpēc? Te mēs nonākam pie otrā jaunuma. No šīs dienas Snap Inc. piedāvā vairāk nekā vienu produktu.

    Šorīt Snap Inc. izziņoja Spectacles viedās brilles. Aha, tādas kā Google Glass, bet tikai stilīgas un varbūt pat ar lielāku potenciālu. Tajās ir iebūvēta video kamera, kas spēj uzņemt 10 sekundes garus 115 grādu video un tos pa Bluetooth vai Wi-Fi bezvadu savienojumu nosūtīt Snapchat aplikācijai. Brillēs ir iebūvēts arī LED indikators, lai apkārtesošie zinātu, kad tiek veikts video ieraksts. Tiek solīts, ka brillēs iebūvētais akumulators tās pie dzīvības spēs uzturēt aptuveni dienu.

    Reklāma

    Brilles izskatās pietiekami stilīgas un būs nopērkamas trīs dažādās krāsās. Kad? To Snap Inc. pagaidām neizpauž. Tāpat arī nav izziņota jaunā produkta cena. Nu, re, kāds vismaz mēģina ar humoru pieiet produktam, ko visā nopietnībā reiz mēģināja izveidot Google. Un mēs taču labi atceramies, ka Google izgāzās.

    https://www.youtube.com/watch?v=XqkOFLBSJR8

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma