Web Analytics
More
    Reklāma

    Western Digital Photokina 2016 parāda 1 TB SDXC atmiņas karti

    Jaunākie raksti

    Photokina 2016 izstādes norises laikā, kas notiek Vācijā, Western Digital ir parādījis jaunu 1 TB ietilpības SDXC atmiņas karti. Western Digital norāda, ka pagaidām 1 TB ietilpības atmiņas kartes ir uzskatāmās par prototipiem, jo tām nav pielietojuma, tomēr tuvāko gadu laikā 1 TB SDXC varētu nonākt pārdošanā.

    1 TB SDXC atmiņas karte ieguvusi SanDisk Extreme Pro zīmolu, bet vairāk neko par atmiņas karti Western Digital nevēlas atklāt. 1 TB SanDisk Extreme Pro atmiņas karti droši vien sagaidīsim līdz ar pirmajām, kaut cik pieejamajām 8K video kamerām.

    Reklāma

    Šī gada maijā pasaulē lielākais datu uzglabāšanas iekārtu ražotājs Western Digital kļuva vēl lielāks, pēc vairāku valstu konkurences uzraugu atļaujas sev pievienojot populāro atmiņas karšu ražotāju SanDisk. SanDisk iegāde Western Digital izmaksājusi 19 miljardus dolāru, toties kopā ar SanDisk ir iegūts visai prāvs kumoss no SSD disku tirgus. SanDisk ir viens no visaugstāk vērtētajiem atmiņas karšu un USB zibatmiņu ražotājiem. SanDisk atmiņas savos produktos izmanto Apple, NVIDIA un citi ražotāji. 2011. gadā Western Digital nopirka Hitachi meitasuzņēmumu “Hitachi Global Storage Technologies” par 4.3 miljardiem dolāru, pilnībā iznīcinot Hitachi kā cieto disku ražotāja zīmolu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oldschool zerolemon fan
    22.09.2016 00:42

    Kā reiz bija doma pirkt 512GB SDXC karti (Sandisk vai Kingston), bet laikam jāpagaida 1TB :) Protams, sākumā maksās kosmosu (vairāk nekā 2x512GB kartes).

    p.s.
    “1 TB SDXC atmiņas karte ieguvusi SanDisk Extreme Pro zīmolu”
    ^ Tev neliekas, ka šāds teikums ir bezgala smieklīgs un nelatvisks.

    Krotow
    22.09.2016 15:21

    Varu iedomāties, kur jautri būs šīs kartes īpašniekam nejauši pazaudēt savu terabaitu kaut kur uz ielas :)

    x
    22.09.2016 16:30
    Reply to  Krotow

    tas jau būs tikai bakups otrai kartei, ne?

    neviens tak nešaus pilnu teru tikai vienā kartē.

    Krotow
    26.09.2016 14:21
    Reply to  x

    Par to gan neesmu pārliecināts, iedomājoties, cik tā karte maksās :D

    Reklāma