Web Analytics
More
    Reklāma

    Pērc jaunākos iPhone viedtālruņus arī Lattelecom veikalos un e-veikalā

    Jaunākie raksti

    Ar 23. septembri  Lattelecom veikalos visā Latvijā un Lattelecom e-veikalā iespējams iegādāties jaunos iPhone 7 un iPhone 7 Plus viedtālruņus. Pērkot viedtālruņus ar dalītā maksājuma palīdzību, Lattelecom klientiem iPhone 7 mēneša maksa ir no 32.50 eiro, bet  iPhone 7 Plus no 39 eiro. iPhone 7 un iPhone 7 Plus jau tagad pieejami rezervācijai gan Lattelecom veikalos, gan e-veikalā.

    Lattelecom Mazumtirdzniecības nodaļas vadītājs Andris Bodnieks skaidro: “Cena par iPhone 7 modeli Lattelecom mazumtirdzniecības ķēdē ir no 780 eiro, bet  iPhone 7 Plus no 936 eiro. Savukārt saviem klientiem piedāvājam iegādāties jaunākos iPhone modeļus ar dalītā maksājuma palīdzību, sadalot preces vērtību 24 vienādos maksājumos un ik mēnesi par iPhone 7, piemēram, maksājot no 32 eiro un piecdesmit centiem, savukārt par iPhone 7 Plus no 39 eiro.”

    Lattelecom ir Apple produkcijas autorizētais izplatītājs Latvijā. Jau šobrīd jaunākos iPhone 7 un iPhone 7 Plus modeļus iespējams rezervēt Lattelecom veikalos un e-veikalā. “Šī brīža iesniegto pieteikumu intensitāte pēc jaunajiem iPhone viedtālruņiem ir augsta un jaunā viedtālruņa tīkotāju skaits turpina kāpt. Rūpēsimies, lai 23. septembrī varētu iepriecinātu iPhone fanus,” turpina A. Bodnieks.

    Lattelecom kopumā ir astoņpadsmit veikali visā Latvijā. Tajos iespējams izmēģināt un pieslēgt Lattelecom pakalpojums, kā arī iegūt kompetentu speciālistu konsultācijas par labākajiem Lattelecom risinājumiem savam mājoklim vai biznesam, un veikt tehnikas un tās aksesuāru iegādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    21.09.2016 09:51

    Šito ābolu politiku līdz galam nesaprotu – ja vienīgais oficiālais ābolveikals ir capital, tad kas ir pārējie un no kurienes viņi tos ābolus ievelk LV, taču ne jau pelēkais imports!?

    x
    21.09.2016 10:21
    Reply to  as

    ja godīgi, tad vispār nav saprotams, kāpēc mazgabarīta elektronikas tirgošanai vajag kautkādu vietējo pārstāvi.
    saņem paku un lieto.
    ja nu gadās, ka nedarbojas – izsauc kurjeru un nosūtu atpakaļ, no kurenes saņēmi.

    nav jau teleskops vai magn. rezonanses aparāts, kuru vēl vajag pareizi samontēt.

    digitalk
    21.09.2016 15:00
    Reply to  x

    bez telefoniem Apple ražo arī kompjus.

    x
    21.09.2016 16:13
    Reply to  digitalk

    Kam te vajag apple centru – tiem, kuri nezin, kā izņemt kompi no kastes un ieslēgt? Jeb tiem, kuri iet windowšopingā? Pārējie tak inetā nospiež pogu (pirkt) un gaida kurjeru.

    Pēc statistikas – cik bieži ir jālabo kompji? makbukiem tagad liekot jauno tačpada modeli, kas vairs neplīstot kā agrāk.

    digitalk
    21.09.2016 20:01
    Reply to  x

    lūzt visa tehnika – gan jauna, gan veca. pie manis pēdējā gada laikā uz remontu bijuši trīs ar fiziskiem defektiem. nemaz nerunājot par n-tajām konfigurēšanām un konsultācijām par lietošanu.

    attiecībā par šopingu – lietas bieži vajag aptaustīt ar rokām un saprast vai tev der. ja man būtu jāpērk sev ‘aizkostais’ es obligāti aizvilktos uz salonu to aptaustīt, ja modelis man nezināms.

    21.09.2016 16:22
    Reply to  x

    Vajadzēt varbūt ne visos gadījumos vajag, bet ir krietni ērtāk, ja ir lokāla pārstāvniecība. Ir kur nopirkt, ir kur nodot remontā, saņemt konsultāciju un arī mārketinga aktivitātes labāk organizēt lokāli.

    digitalk
    21.09.2016 14:58
    Reply to  as

    > ja vienīgais oficiālais ābolveikals ir capital

    kur tu šito sviestu izrāvi?

    Reklāma