Web Analytics
More
    Reklāma

    Funderful ir piesaistījis 150 000 eiro investīcijas, lai uzsāktu ASV tirgus ieņemšanu

    Jaunākie raksti

    Funderful, Latvijā izveidotā digitāla absolventu piesaistes rīks, ir veiksmīgi piesaistījis €150,000 no Lietuvas StartupHighway, kā arī diviem biznesa enģeļiem – Amerikas latvieša Jāņa Krūma un AirDog līdzdibinātāja Jāņa Spoģa. Piesaistītais finansējums tiks ieguldīts pārdošanā un produkta attīstības tempu paātrināšanā.

    Funderful galvenais uzdevums ir motivēt un raisīt absolventos patiesu vēlmi ne tikai atbalstīt savu universitāti finansiāli, bet arī sajusties kā patiesai kopienas daļai. Funderful klienti ir universitātes, kuras Funderful nodrošina ar nepieciešamajiem rīkiem kampaņas vadīšanai. Produkta kodols ir atraktīva un interaktīva tīmekļa vietne, ar kuras palīdzību universitāte ne tikai uzsver savu vīziju, bet arī iesaista absolventus draudzīgās sacensībās, ļauj dalīties ar mīļākajām studiju gadu atmiņām, kā arī redzēt, kurš no bijušajiem kursa biedriem un absolventiem dod savu pienesumu.

    Līdz ar īpaši veiksmīgiem kampaņu rezultātiem, ko produkts jau nodrošinājis, Funderful ir piesaistījis pirmo investīcijas raundu no StartupHighway, Viļņā bāzētu akselerācijas fondu, un diviem enģeļu investoriem, Jānis Krūms, Amerikas latvietis, pieredzējis uzņēmējs, kurš ieguldījis jau vairāk kā desmit Silīcijas Ielejas uzsācējužnēmumos, un Jānis Spoģis, Airdog līdzdibinātājs un bijušais Tele2 Latvija komercdirektors.

    Funderful klientu vidū ir Oksfordas un Keimbridžas universitātes, Londonas Biznesa skola, universitātes Amerikā un vairākās citās valstīs, kurām Funderful palīdzējuši kopā piesaistīt ziedojumus no absolventiem jau €2,6 miljonu apmērā.

    “Lai gan universitātes piesaista $40 miljardus katru gadu, daudzām no tām ir grūtības palielināt vai pat noturēt ziedotāju bāzi. Tas ir tāpēc, ka universitātēm nav pieejami rīki vai kapacitāte. Tradicionāli ziedojumu piesaistes veidi kā telemārketings ik gadu kļūst mazāk un mazāk efektīvi. Tai pat laikā digitāli ziedojumu piesaistes risinājumi kļūst īpaši pieprasīti.” stāsta R. Kulbergs, Funderful vadītājs un dibinātājs.

    Funderful ir rīks, lai palīdzētu universitātēm pārvaldīt absolventu ziedošanas kampaņas. Oksfordas, Kembridžas augstskolu koledžas, Londonas Biznesa skola, universitātes Amerikā, kā arī vairākās citās valstīs izmanto Funderful rīku.

    StartupHighway ir Baltijas akselerācijas fonds, kas bāzēts Viļņā, Lietuvā. Kopš izveides 2011. gadā, tas darbojas pēc pilnveidotas investīciju programmas, kam pamatā ir maksimāls uzsācējužnēmumu vērtības pieaugums.  Sešu gadu laikā 20 kompānijas no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Itālijas, Lielbritānijas un Krievijas ir saņēmušas investīcijas no StartupHighway.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    edg
    20.09.2016 14:42

    uzsācējužnēmumos :D

    bet citādi forši, lai sanāk!

    Melissa Evans
    06.01.2017 13:30

    Es esmu patiesi priecīgs par šo labas ziņas. Es saņēmu agri finansējumu no Mr Paul DOUEL, finanšu godīgs dzīvo Francijā. Jūs varat darīt to pašu es domāju. Viens adrese: p.douel645@gmail.com
    Melissa Evans.

    Reklāma