Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēles Pokémon GO viedais aksesuārs Plus atnāks 16. septembrī

    Jaunākie raksti

    Pokémon GO fenomens varbūt arī ir nedaudz noplacis, tomēr lietotne vakar ir spējusi sasniegt 500 miljonus lejupielāžu Play Store. 500 miljoni ir milzīgs sasniegums pat tik populārām lietotnēm kā Facebook Messenger, kas šādu rezultātu sasniedza vairāku gadu laikā. Facebook Messenger lietotne iznāca 2011. gada jūlijā, bet 500 miljonus lejupielāžu tā sasniedza 2014. gada novembrī.

    Kopā ar spēli tika izziņots arī valkājamais aksesuārs Pokémon GO Plus, kas ļautu meklēt pokemonus bez viedtālruņa izvilkšanas no kabatas. Pokémon GO Plus iznākšana tika solīta jūlija beigās, tomēr spēles izstrādātājs Niantic to aizkavēja līdz septembrim. Šobrīd tiek solīts, ka lielākā daļa pasaules pie Pokémon GO Plus aproces iegādes tiks 16. septembrī.

    Reklāma

    Pokémon GO Plus vibrēs un midžinās gaismiņas, kad tu atradīsies Pokéstop tuvumā, būs iespējams savākt dažādus priekšmetus bez viedtālruņa. Tas pats attieksies uz pokemonu lopiņiem – Pokémon GO Plus ziņos par to tuvumu un ķeršanas iespējām. Tādējādi Niantic cer kaut nedaudz uzlabot spēles drošību – neviens vien spēles fans ir iekļuvis ķezā, jo nav pievērsis uzmanību apkārtnei, vien blenzis viedtālruņa ekrānā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pumba
    09.09.2016 12:54

    Un tā tiek piedrazota tā mūsu pasaulīte.

    digitalk
    09.09.2016 13:33
    Reply to  Pumba

    ar ko, konkrētāk? kas dažiem ir bezjēdzīgs (kā man šībrīža viedpulksteņi), tas citiem noderīgs.

    Krotow
    09.09.2016 17:14

    Jau domāju, vai tiešām šai sērgai neparādīsies šāds pribambass :)

    KKTK
    09.09.2016 22:19

    Interesanti ar ko tad šis atšķiras no fitnesa aproces parasta tušņa rokās? Nearko. Nopērk, blenž virsū, krāj kaut kādus virtuālus sasniegumus. Īstas medaļas tāpat nedabūt ;)
    Vienīgais bōnus, tāds pats kā pašai spēlei – nedaudz liek izkustināt pakaļu no dīvāna. Par to arī aplausi!

    Ritvars
    25.10.2016 16:47

    Kur var nopirkt :)?

    Reklāma