Web Analytics
More
    Reklāma

    Startin.LV izziņo savu pirmo “Startup Slalom” hakatonu

    Jaunākie raksti

    Pirms divām nedēļām Latvijas Startup uzņēmumu asociācija “Startin.LV” paziņoja par savu sadarbību ar Latvijas Ekonomikas Ministriju par visaptverošas valsts startup stratēģijas veidošanu. Pirmais solis kopējā atbalsta programmā ir agrīnās stadijas startup uzņēmumu skaita palielināšana ar hakatonu, jeb tehnoloģisko maratonu, semināru un iedvesmojošu tīklošanās pasākumu palīdzību.

    Pirmais pasākums Startin.LV “Startup Slalom” hakatonu sērijā norisināsies jau 2016. gada 11.-13. novembrī Stokholmas Ekonomikas augstskolā, Rīgā un tiks vērsts uz finanšu un apdrošināšanas tehnoloģiju risinājumu radīšanu. Hakatons norisināsies 48 stundās. “Startup Slalom” Iniciatīvas ietvaros ir plānots rīkot dažādu tēmu hakatonus ik pēc 3 mēnešiem, kas pārklās gan uz informācijas un komunikācijas tehnoloģijām, gan uz zinātni balstītas idejas.

    Reklāma

    “Mēs sākam ar FinTech, jo par to šobrīd ir vislielākā interese gan no startup uzņēmumu, gan no investoru puses,” skaidro Startin.LV priekšsēdētāja Jekaterina Novicka. “4 no 10 eiro, kas ir ieguldīti Baltijas startup uzņēmumos, līdz šim ir devušies tieši FinTech virzienā, turklāt Latvijas finansējumu statistika divkārt pārsniedz šo vidējo rādītāju.” Pirmais “Startup Slalom” veidos impulsu jau esošajai FinTech industrijas popularitātei, savukārt, ar nākamajiem pasākumiem ir paredzēts izvērst šāda veida iedrošinājumu arī citās nozarēs.

    Avots: Startup komūnu apkopotie dati par publiskotajām startup investīcijām.
    Avots: Startup komūnu apkopotie dati par publiskotajām startup investīcijām.

    Ikviens, kurš ir ieinteresēts kļūt par nākamās lieliskās idejas pamatlicēju FinTech vai InsureTech industrijās, ir laipni aicināts pieteikties šim pasākumam aizpildot reģistrācijas formu pasākuma mājas lapā. Organizatori aicina programmētājus, dizainerus, projektu vadītājus, kā arī mārketinga speciālistus un citus ieinteresētos pievienoties tagad un izmantot ‘Early Bird’ biļetes tikai par 15 eiro, kas ir pieejamas līdz 20. septembrim.

    Startin.LV sagaida, ka dalībnieki pasākuma laikā nāks klajā ar 30 radošām idejām, noformēs 15 jaunas konkurētspējīgas komandas un pēc ideju prezentēšanas startptautiskai investoru žūrijai un industrijas profesionāļiem, labākās no tām virzīsies tālāk. Uzvarētāji tiks apbalvoti ar speciālām pasākuma atbalstītāju balvām, kas tiks publiski paziņotas vēlāk.

    Oficiālā “Startup Slalom” tīmekļa vietne: www.startupslalom.lv. Seko mums Twitter un Facebook, lai uzzinātu jaunumus par šo un turpmākajiem pasākumiem!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma