Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izziņo pirmo Android Nougat viedtālruni V20

    Jaunākie raksti

    LG tikko Sanfrancisko ir izziņojis jauno viedtālruņu flagmani LG V20, kas gan pie mums nenonāks, tāpēc visai pamatīgi apsvēru šīs ziņas nepieciešamību. LG V20 turpina izmantot nomaināmus akumulatoru, tomēr citās frontēs spēlēts visai piezemēti, lai neatbaidītu biznesa klientus.

    LG V20 saņēmis to pašu divu kameru pāri, kāds bija LG G5 modelim. LG V20 ir pirmais oficiāli izziņotais viedtālrunis ar Android 7.0 Nougat operētājsistēmu.

    Reklāma

    Tehniskā specifikācija

    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 820
    • Ekrāns: 5.7 collu 2560 x 1440 Quantum IPS, otrs 160 x 1040 ekrāns atrodas virs galvenā ekrāna
    • OS: Android 7.0 Nougat
    • RAM: 4 GB
    • Atmiņa: 64 GB ar microSD
    • Kameras: 16 un 8 megapikseļu aizmugurē, 5 megapikseļu priekšā
    • Akumulators: 3200 mAh ar Qualcomm Quick Charge 3.0, USB Type-C savienojums
    • Izmēri, svars: 159.7 x 78.1 x 7.6 mm, 174 g
    Avotslg.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oldschool zerolemon fan
    07.09.2016 20:28

    Info par šo ierīci gaidīju, jo tā ir vienīgā iespēja šogad tikt pie modernas trubas ar nomaināmu bateriju. Par reālu pirkšanu gan nezinu, ir jānoskaidro dažas man svarīgas lietas: 1. Kāda ir iebūvētā skaļruņa audio kvalitāte (v10 nenopirku tikai dēļ sliktās audio kvalitātes). 2. cik labi darbojas gps (joprojām nav beidou atbalsts?) Samsung, piemēram, note7 dižojas ar Galileo gps atbalstu (cik reāli no tāda pašreiz jēgas gan nezinu). 3. Varbūt kāds var paskaidrot, kas notiek telefonā, ja tam nav latviešu valoda iebūvēta. Tā kā LG ir aizgājis no .lv tirgus latviešu valoda gan jau ka nebūs iekšā. Attiecīgi, ja pirkt trubu kaut kur Vācijā, tad būs jāiztiek ar angļu. Kas šajā gadījumā notiek ar, piemēram SMS nosūtīšanu/saņemšanu? Ja uzlieku trešās puses izstrādātu klaviatūras softu, kuram ir LV valoda, tad ar garumzīmēm SMS viss būs OK vai tomēr nē? 4. Protams, jāsagaida arī ZeroLemon baterija priekš v20. Jācer, ka līdz gada beigām izlaidīs. 10 000mAh būtu super. Sākotnējais iespaids par V20 man ir labs (aizvākta muļķīgā un nekam nevajadzīgā dual front kamera), savukārt ir pielikta platleņķa kamera aizmugurē, tieši tas, ko vajag. Protams, joprojām nāk smiekli par defaulto 3200mAh bateriju. Vai nu ražotāji ir totāli dauņi (lēmumus pieņem mārketinga cilvēki) vai… Read more »

    AlvisLeo
    11.09.2016 17:59

    Kas ir Galileo GPS??? Pirmo reizi tādu brīnumu dzirdu… Priekš kam tev tel. vajag labu audio? Šos cilvēkus vispār nesapratīšu…

    oldschool zerolemon fan
    13.09.2016 01:16
    Reply to  AlvisLeo

    Priekš kam? Tāpēc, ka es ik pa laikam klausos piemēram internet radio telefona skaļrunī. Ar Note2 tas ir samērā OK. Note 3 & note 4 jau bija sliktāk. Un tas bija viens no iemesliem kāpēc nemainīju Note2 pret ko jaunāku. Bet nu protams, gribas stereo u.t.t. Jā, es klausos arī dažreiz austiņās (kvalitatīvās), bet tas nekādi neattaisno telefonu ražotāju nevēlēšanos ieguldīt pāris usd vairāk un saražot kvalitatīvākus skaļruni(skaļruņus). Ceru, ka aplle izgājiens ieliekot savā itelefonā stereo likt pārējiem ražotājiem sarosīties. Galileo ir vēl oficiāli nepalaistā Eiropas GPS sistēma. Paredzu, ka nākotnē, kad tiks palaista oficiāli, tas varētu būs super noderīgi esot Eiropā, tātad arī pie mums Latvijā. Principā meklēju atsauksmes par V20 kvalitāti (kā vienmēr tāda info praktiski kā vai ar knīpstangām jāgaida/jāprasa, jo lielākai daļai to acīmredzot nevajag un viņiem ir pofig, tāpēc reti kuros apskatos par to kaut kas būs pieminēts. Otra lieta, ko parasti aimirst ir notestēt GPS. Un trešā lieta, ko vispār nekad nekur neviens nepiemin – lukturīša spilgtums. Yeah, skaidrs, ka neesmu nekāds standarta lietotājs. Man ir svarīgi nomaināma baterija (lai vēlāk var iebliezt episku ZeroLemon bateriju, priekš V20 tāda noteikti būs izlaista tuvāko 6-9 mēnešu laikā), svarīga audio kvalitāte skaļrunī un gps darbība. Pārējais… Read more »

    Reklāma