Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei IFA 2016 prezentē viedtālruņu sēriju nova un MediaPad M3 planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Vācijā notiekošajā IFA 2016 tehnoloģiju izstādē Huawei Consumer Business Group prezentēja savas jaunākās ierīces. Huawei nova un Huawei nova plus viedtālruņus – jaunas sērijas pirmie viedtālruņi, kas paredzēti mūsdienīgu un dinamisku klientu vajadzībām. Tika prezentēts arī Huawei MediaPad M3 planšetdators un tā augstās kvalitātes audio un multimediju iespējas, kas izstrādātas sadarbojoties ar Harman International audioaparatūras izstrādes kompāniju.

    Nova sērijai raksturīgs plūstošs dizains, inovatīva kamera fotoattēlu uzņemšanai un veiktspējas atjauninājumi uzlabotai lietojamībai. Tālruņi veidoti tā, lai atbalstītu lietotāju ātro dzīves ritmu un unikālo personalitāti, vai tā būtu vienas perfektās pašbildes uzņemšanas vai tūkstošiem bilžu vienas uzlādes laikā.

    Reklāma

    “Huawei saprot, ka mūsdienu viedtālruņi lietotājam nepieciešama ierīce, kas pieskaņota cilvēku ātrajam dzīves ritmam,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors. “Radīts, lai nestu jaunas pieredzes ar sniegumu, dizainu un advancētajām kameras opcijām, Huawei nova un Huawei nova plus ierīces ir perfekti piemērotas paaudzei, kam liela daļa dzīves ir viedtālrunī.”

    Huawei nova sērija papildina Huawei ierīču klāstu, kas izdotas 2016.gadā, tai skaitā spēcīgo Mate 8 un sensāciju viedtālruņu fotogrāfijā Huawei P9.

    Ergonomisks Dizains

    Huawei nova 5 collu ekrāns nemanāmi savienojas ar tālruņa korpusu, radot ergonomisku, parocīgu dizainu, kas perfekti ieguļ lietotāja plaukstā, atļaujot tālruņa vadīšanu ar vienu roku. Iedvesma tālruņa dizainam smelta no mūsdienu arhitektūras spilgtākajiem piemēriem.

    Lieliska fotogrāfijas pieredze
    Mūsdienu viedtālruņu lietotājiem nepieciešamas ierīces, kas ļauj notvert un dalīties ar mīļākajiem momentiem jebkurā laikā un vietā. Ar spēcīgo 8 megapikseļu priekšējo kameru Huawei nova ļauj lietotājiem uzņemt un dalīties ar labākām pašbildēm dažāda apgaismojuma apstākļos. Papildus funkcijas iekļauj Beauty Makeup 2.0 un Beautiful Skin 3.0 lietotnes, kas uzņemtajām pašbildēm pievieno kosmētikas esamības efektus un gludas ādas filtrus.

    Huawei nova 12 megapikseļu aizmugures kamerai ir platāks leņķis fotogrāfiju uzņemšanai un attēlveidošanas sensors uzņem kvalitatīvus attēlus arī slikta apgaismojuma apstākļos, ļaujot fotogrāfijā ieplūst vairāk gaismai asākam un skaidrākam attēlam jebkurā vidē. Papildus Huawei nova sērija atbalsta ātru autofokusu, palīdzot notvert lieliskus momentus un piedzīvojumus.

    Veiktspēja

    Huawei nova sēriju darbina Snapdragon 625 procesors, kas izmanto 14nm tehnoloģiju, lai uzlabotu veiktspēju un samazinātu enerģijas zudumu. Huawei nova ir 3020 mAh baterija ar Smart POwer 4.0 funkciju, ļaujot viedtālrunī lietot dažādas aplikācijas ilgāku laiku starp uzlādēm. Ar jaunākās paaudzes 3D pirkstu nospieduma lasītāju, Huawei nova atbalsta ātrāku un precīzāku viedtālruņa atbloķēšanu, uzlabotai drošībai un ērtākai foto uzņemšanai. Huawei nova plus viedtālrunim paredzēta 3340 mAh baterija, nodrošinot vēl garāku baterijas darbības laiku, ļaujot lietotājiem uzņemt tūkstošiem foto vienas uzlādes ietvaros.

    Huawei nova komplektā nāk arī DTS austiņas: XTM optimizēts autentiskai 3D audio skaņai, solot mājas kinozāles cienīgu skaņas kvalitāti.

    Pieejamība

    Huawei nova ar 32GB ROM un 3GB RAM atmiņām un Huawei nova plus ar 32GB ROM un 3GB RAM būs pieejami no oktobra. Huawei nova būs pieejams vairāk nekā 50 valstīs un reģionos, tai skaitā Vācijā, Austrijā, Spānijā un Francijā, savukārt nova plus būs pieejams Spānijā, Itālijā, Kanādā un vēl vairākos reģionos.

    Viedtālruņu cenas būs sākot no 399 eiro standarta modelim un 429 eiro nova plus. Pieejamās korpusa krāsas būs zelta, sudraba un tumši pelēka.

    Huawei MediaPad M3

    Sadarbība starp Huawei un Harman apvieno divus zīmolus, lai radītu spēcīgu un augstas kvalitātes skaņu pieredzi ierīces lietotājiem.

    Huawei MediaPad M3

    Bezkompromisu pieredze

    MediaPad M3 iestrādātā Harman Kardon audio sistēma radīta un pielāgota, lai lietotājiem sniegtu pasaules klases skaņu pieredzi iestrādātu planšetdatorā. Huawei strādāja kopā ar Harman Kardon audio inženieriem, kas attīstīja un noskaņoja audio sistēmu, sertificējot ierīces skaņu pieredzi.

    Papildus AKG speciāli veidoja AKG H300 MediaPad M3 austiņas. AKG austiņas piedāvā augstas klases audio pieredzi, kas reproducē pašās smalkākās atskaņotās mūzikas detaļas, no augstajām skaņām līdz zemajiem basiem, tieši tā, kā mūziķi paredzējuši dziesmā.

    Nevainojami stilīgs

    MediaPad M3 8.4 collu ekrāns, aprīkots ar Huawei ClariVu 3.0 ekrāna tehnoloģiju, piedāvā skaidru attēlu ar izteiktām detaļām, izfiltrējot kaitīgo zilo gaismu, kas noslogo lietotāja acis. Planšetdatoram ir 82% ekrāna un korpusa attiecība, padarot ierīces izskatu vizuāli pievilcīgāku. Ierīces industriālais korpuss radīts no smalka kosmosa klases alumīnija, dodot planšetdatoram eleganti vienkāršu izskatu un sajūtas, kā arī padarot to ērtu un piemērotu dažādiem dzīvesstiliem.

    Augstas klases sniegums

    MediaPad M3 augstas intensitātes aplikācijas, tai skaitā HD video un 3D spēles, darbina Huawei Kirin 950 procesors. Planšetdators aprīkots arī ar industrijā vadošo pirkstu nospiedumu lasītāju, kas atbalsta ātrāku ierīces atbloķēšanu, uzlabojot drošību un padarot ērtāku navigāciju. 5100 mAh augstas kapacitātes baterija piedāvā 11 stundas pilnkrāsu (Full HD) video atskaņošanai, 6 stundas 3D spēļu spēlēšanai un 45 stundas nepārtrauktai mūzikas atskaņošanai.

    Cenas

    • €349 4GB + 32GB WIFI
    • €399 4GB + 32GB LTE
    • €399 4GB + 64GB WIFI
    • €449 4GB + 64 GB LTE
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    02.09.2016 12:23

    Nova jāraksta visur ar lielo burtu.

    02.09.2016 12:39
    Reply to  Lapsinieks

    Šis ir PR aģentūras sagatavots txt. Turklāt šoreiz viss ir gandrīz pareizi. Vēl pareizāk būtu “HUAWEI nova”.

    http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/nova/index.htm

    Lapsinieks
    02.09.2016 16:19
    Reply to  Artis Abols

    ok, tas nu ir marazms. Ir interpunkcijas normas – Nova ir īpašvārds arī tad, ja viņi ir izvēlējušies to attēlot tādā šriftā. Ja kādā logotipā ieraksta Rīga ar mazajiem burtiem, Rīga nepārtop par sugasvārdu. Bet nu lai tas paliek uz Huawei sirdsapziņas. Bet, ja to rakstu Tu paraksti ar savu vārdu, tad tas ir uz Tavējās. Un Huawei nav jāraksta ar lielajiem burtiem. Tā nav abreviatūra. SAAB, IBM var, LMT var – bet Apple ir Apple un Huawei ir Huawei.

    bombelats
    03.09.2016 02:39
    Reply to  Lapsinieks

    Nav skaidrs kādēļ Artis parakstījies zem šī raksta – tīra preses relīze ( ko pat pats “autors” piemin). Diemžēl nespēju šīs PR izlasīt līdz galam (nevienu), precīzāk, pēc pirmās rindkopas lasu komentārus. Šīs salkanās pašslavināšanās rauj uz vembeli. Lai nesabojātu zīmolu savās acīs, labāk nelasu ?

    03.09.2016 03:17
    Reply to  bombelats

    Tas ir tīri tehniskas dabas jautājums. Kad tikšu pie lielākām pogām sakārtošu, lai relīzes autors ir pareizs.

    05.09.2016 11:27
    Reply to  Lapsinieks

    Un ko mums darīt ar iPhone? IPhone vai tomēr Iphone?

    Lapsinieks
    05.09.2016 13:14
    Reply to  Artis Abols

    Labs jautājums!

    Tapsis
    02.09.2016 15:22

    Vēl ātrāks pirksta sensors jau tā zibenīgajam Huawei sensoram? MOinz

    Lapsinieks
    02.09.2016 16:04
    Reply to  Tapsis

    jā, sajūt pirkstu, pirms tas vēl pielikts pie sensora

    x
    03.09.2016 11:07
    Reply to  Lapsinieks

    Vakarā atpazīst no rīta amputētu pirkstu

    Reklāma