Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu atteikties no Project Ara

    Jaunākie raksti

    Baumu avoti norāda, ka Google varētu būt atteikusies no Project Ara saliekamo viedtālruņu izveides. Project Ara saknes meklējamas kādreiz Google piederējušās Motorola divīzijas ietvaros, bet Motorola jau vairākus gadus pieder Lenovo.

    Sākotnēji tika solīts, ka Google izlaidīs Project Ara testa ierīces Puertoriko vēl 2015. gadā. Lieki piebilst, ka tas nenotika. Tika runāts, ka Google inženieriem nav izdevies izveidot solītos magnētus, kas satur kopā Project Ara viedtālruņus, tomēr Google šogad parādīja it kā strādājošu Project Ara viedtālruni.

    Reklāma

    Jau iepriekš tika baumots, ka Project Ara ir bijis pārāk ambiciozs projekts pat Google iespējām. Project Ara apvienojot pārāk daudzus tehnoloģiskus izaicinājumus, tāpēc saliekamo viedtālruņu iznākšanas laiks nav paredzams un iznākšana pat ir apdraudēta. Reuters uzskata, ka Google vēlas attālināties no jebkādu komplicētu ierīču izveides. Tiek pieļauts, ka iestrādes tiks nodotas citiem ražotājiem, bet par Google ražotiem saliekamiem viedtālruņiem, visticamāk, varam aizmirst.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    02.09.2016 11:46

    Es zināju ka šis projekts diezin vai attīstīsies. Nu nav īsti vairs mūsdienās jēgas no modulāra telefona.

    Blew
    02.09.2016 13:10

    Haha. Android lago, brilles nespēja izveidot, tagad šo nespēja izdarīt. Mudaku kantoris tas Google. Kur palika Google interneta baloni? Haha

    Kaspars
    02.09.2016 14:49
    Reply to  Blew

    Vēl to viņu sociālo tīklu pieminēt vajadzēja :D

    Reklāma