Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung papildina viedpulksteņu klāstu ar Gear S3

    Jaunākie raksti

    Samsung radījis jaunu viedpulksteni Gear S3, nostiprinot līderpozīcijas valkājamo viedierīču nozarē. Gear S3 apvienots tradicionālais pulksteņu dizains ar jaunākajiem sasniegumiem mobilo ierīču tehnoloģijās, tostarp IP68 standartam atbilstošu ūdensizturību, mobilajiem maksājumiem*, LTE savienojamību** un iebūvētu GPS.

    Samsung Gear S3 ir pieejami divās – “frontier” un “classic” – versijās. Gear S3 frontier ir radīts aktīva dzīvesveida piekritējiem. Tam ir izturīgs, āra aktivitātēm atbilstošs dizains, kurā apvienota forma un funkcionalitāte. Jaunais modelis ir radīts lietošanai jebkurā vidē un situācijā – gan birojā, gan ārpus mājas. Savukārt klasiskais Gear S3 atdarina elegantu minimālisma stilu. Tas izstrādāts, pievēršot īpašu uzmanību detaļām – tā izmērs un forma atbilst luksusa rokas pulksteņu dizainam.

    Reklāma

    “Ar Gear S3 mēs turpinām pilnveidot valkājamo viedierīču klāstu. Arī iepriekšējais modelis – Samsung Gear S2 – bija ievērojams progress viedpulksteņu nozarē, jo tam bija personalizēta ciparnīca un rotējošs ietvars, kas nodrošināja intuitīvu lietošanas pieredzi. Savukārt jaunais Gear S3 ir ne tikai lielisks viedpulkstenis, bet arī praktisks rokas pulkstenis. Pateicoties viedo iespēju un elegantā dizaina apvienojumam, Gear S3 ir lielisks papildinājums mūsu viedpulksteņu portfelim,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Viedpulkstenis Gear S3 atbilst IP68 ūdensizturības standartam, tāpēc to var nēsāt dažādos laikapstākļos. Turklāt tas ir pirmais Gear sērijas viedpulkstenis ar Corning® Gorilla® glass SR+ stiklu, kas ir īpaši izstrādāts valkājamām ierīcēm – tam ir skaidrāks un pret skrāpējumiem izturīgāks displejs.

    16 miljonu krāsu Always On displejs (AOD) un Super AMOLED tehnoloģija vēl vairāk izceļ Gear S3 pārējo viedpulksteņu vidū. AOD vienmēr rāda laiku, nevis automātiski izslēdzas — izsmalcinātā ciparnīca atdarina luksusa analogo rokas pulksteņu izskatu un funkcijas.

    Arī Gear S3 rotējošais ietvars ir papildināts ar jaunām funkcijām. Lietotāji var pieņemt vai noraidīt zvanu vai atlikt brīdinājuma signālu, nepieskaroties ekrānam. Turklāt, rakstot displejā, ziņojumi tiks automātiski pārvērsti par īsziņām. Tāpat ir iespējams izveidot īsus atgādinājumus un uzdevumu sarakstus.

    Gear S3 lietošana ir tik ērta, ka to noteiktās situācijās var izmantot viedtālruņa vietā. Iebūvētā GPS funkcionalitāte ļauj precīzi pārraudzīt ikdienas sporta aktivitātes, savukārt augstuma barometru un spidometru var izmantot, lai mērītu augstumu un atmosfēras spiedienu, pēkšņas laika apstākļu izmaiņas, mēroto attālumu un ātrumu. Papildu tam dažās valstīs Gear S3 var izmantot arī pirkumu veikšanai ar Samsung Pay.

    Gear S3 izstrādē ir ņemta vērā arī patērētāju drošība. Ārkārtas situācijā lietotāji var izmantot briesmu signāla un atrašanās vietas dalīšanās iespējas, lai brīdinātu ģimenes locekļus, draugus un ārkārtas dienestu speciālistus par krīzes situācijām pat tad, ja tālrunis nav pieejams.

    No Gear S3 var piekļūt plašam sporta, mūzikas, jaunumu un ceļojumu lietojumprogrammu klāstam. Lietotāji var lejupielādēt dažādas pielāgojamas ciparnīcas un personalizēt apaļo lietotāja saskarni. Vairākas lietojumprogrammas un pulksteņa ciparnīcas varēs lejupielādēt tieši ierīcē, neveicot sākotnējo lejupielādi viedtālrunī.

    Visas Gear S3 detaļas — no apaļā ietvara līdz kvalitatīvajai apdarei un sprādzēm — ir radītas no jauna, lai atdarinātu klasiska pulksteņa dizainu. Turklāt tas ir saderīgs ar 22 mm pulksteņu siksniņām, tāpēc to ir iespējams personalizēt un pielāgot apģērbam jebkurā situācijā.

    Pateicoties īpašai Samsung partnerībai ar pazīstamo mākslinieku un dizaineru Ariku Leviju (Arik Levy), lietotājiem būs pieejamas īpašas ciparnīcas un siksniņu dizaina varianti. Šie īpašajā dizainā veidoti viedpulksteņa aksesuāri būs pieejami šī gada laikā izvēlētos kanālos.

    Integrējot jaunajā Gear S3 BMW personisko mobilitātes palīgu, Samusung papildinājis arī Tizen ekosistēmu. Ar BMW Connected lietotāji var saņemt brīdinājumus par to, ka ir laiks doties nākamajā braucienā, jāpārbauda degvielas līmenis, jāatbloķē BMW automašīna un jāveic citas darbības. Visi šie brīdinājumi tiks saņemti tieši Gear S3 pulkstenī.

    Šis ir pirmais viedpulkstenis, kurā Samsung Knox Tizen Wearable SDK jeb komplekts izstrādātājiem ir pieejams arī trešajām pusēm. Tas nodrošinās Samsung valkājamo viedierīču ekosistēmai pielāgotu lietojumprogrammu izstrādi. Turklāt, pateicoties Samsung Knox drošības platformai, viedpulkstenis Gear S3 būs piemērots vēl plašākai integrācijai biznesa vidē.

    Viedpulkstenis Gear S3 Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams novembrī. Tā aptuvenā cena būs 399 eiro.

    Gear S3 produkta specifikācija

    Samsung Gear S3
    Gear S3 frontier Gear S3 classic
    Modelis Bluetooth®, LTE Bluetooth®
    Displejs 1,3 collu apaļš Super AMOLED360x360, 278 pikseļi collā

    Pilnkrāsu pastāvīgi ieslēgtais displejs

    Corning® Gorilla® stikls SR+

    AP Divkodolu, 1,0 GHz
    OS Tizen Based Wearable Platform 2.3.2
    Lielums 46x49x12,962 g 46x49x12,957 g
    Siksniņa 22 mm 22 mm
    Atmiņa 4 GB iekšējā atmiņa, 768 MB RAM
    Savienojamība 3G/LTE, Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST, A-GPS/Glonass Bluetooth® 4.2, Wi-Fi b/g/n,NFC, MST, GPS/Glonass
    Sensors Akselerometrs, žiroskops, barometers, HRM, apkārtējās vides apgaismojums
    Akumulators 380 mAh
    Uzlāde Bezvadu uzlāde (WPC induktīvā uzlāde)
    Izturība IP68 standartiem atbilstoša ūdens un putekļu izturība
    Saderība Android 4.4↑ un 1,5 GB + RAM

    * Samsung Pay lietotāji var vienkārši reģistrēt kredītkarti vai debetkarti un to izmantot, lai veiktu mobilos maksājumus, ko nodrošina magnētiskās drošās pārraides (Magnetic Secure Transmission — MST) un tuva darbības lauka sakaru (Near Field Communication — NFC) atbalsts.

    ** Gear S3 frontier ir pirmais viedpulkstenis, kurā ir pieejams LTE savienojums. Lietotāji var izmantot iebūvēto skaļruni, lai aktivizētu balss ziņojumapmaiņu un klausītos savu iecienīto mūziku. Viedpulksteņa akumulators pēc uzlādes darbojas līdz pat četrām dienām, tāpēc lietotāji var klausīties mūziku, veikt zvanus un lietot savu

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    inperill
    31.08.2016 21:53

    Man besi tā robotā mala apkārt ciparnicai, varēja atstāt kā bija iepriekš

    Skābene
    01.09.2016 09:27

    Personīgi man ļoti patīk šī pulksteņa dizains, bet gribētos sagaidīt kādu reālu testa aprakstu, nevis tikai reklāmu!

    Andish Gonzalez
    01.09.2016 13:43

    Beidzot pulkstenis, kas izskatās pēc pulksteņa!
    Un izskatās, ka beidzot tādu būs arī vērts nopirkt.

    Mahmuds
    01.09.2016 17:33

    Visā Eiropā cenas sākas no 350 eirām, pie mums no 400! Hrenovie biznesmeņi!

    Reklāma